Kategoriler
İhaleler Toki Haberleri

Toki Ordu Kabadüz ihalesi 9 Şubat’ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), yeni projelerine ara vermeden devam etmektedir. Son günlerde hem yeni projelerini açıklayan hem de projelerin kura çekimini yaparak vatandaşları yeni evlerine kavuşturan Toki Ordu Kabadüz projesi için harekete geçti. Toki Ordu Kabadüz ihalesi 2022 yılı Şubat ayında gerçekleştirilecektir.

Toki Ordu Kabadüz ihalesi 9 Şubat’ta gerçekleştiriliyor

Kurum, dar ve orta gelirli ailelerin ev sahibi olması için yeni projeler üretmektedir. Türkiye’nin her şehrinde farklı konutlar inşa etmeye devam etmektedir.

TOKİ’nin internet adresinde yapılan açıklamaya göre TOKİ Ordu’da 74 konutluk yeni projesi için harekete geçti. Ordu’nun Kabadüz ilçesinde yer alacak konut projesi bünyesinde 74 konut inşa edilecektir. Toplu konut projenin 9 Şubat 2022 tarihinde ihalesi gerçekleştirilecektir.

Toplu konut projesine ait ayrıntılar ise şu şekildedir;

Toki Ordu Kabadüz Evleri projesi Ordu İli, Kbadüz İlçesi, Merkez Mahallesi’nde yer almaktadır. Proje, Ordu/Kabadüz Merkez Mahallesi 74 adet konut inşaatıyla altyapı ve çevre düzenlemesi işi bağlamında yapılmaktadır. Ayrıca konut projesinin ihalesi 9 Şubat 2022 saat 14:00’te gerçekleştirilecektir.

Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlanmaktadır. Bunun ardından e-imza ile imzalanarak teklife bağlı e-anahtarla beraber ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecektir. İhalede teklif veren kişiler teklif ettikleri bedelin yüzde ‘ünden az olmamak şartıyla kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecektir.

Toki Ordu Kabadüz projesinin ihale aşaması tamamlandıktan sonra konut projesi başvuruya açılacaktır.

Diğer Toki haberleri için tıklayınız…