Kategoriler
İhaleler Toki Haberleri

Toki Trabzon Ortahisar Çimenli ve Yeşilköy ihalesi yarın

Söz konusu ihale Trabzon İli, Ortahisar İlçesi, Çimenli Mahallesi 327 Adet Konut ve 4 Adet Dükkan ile Yeşilköy Mahallesi 84 Adet Konut inşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi olarak geçmektedir. Toki Trabzon Ortahisar Çimenli ve Yeşilköy ihalesi 17 Şubat 2022 tarihinde yapılacaktır. İhale 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile yapılacaktır.

Toki’den Trabzon’a toplam 411 konut

Trabzon Çimenli Toki Evleri projesinde toplam 327 adet konut yer almaktadır. Ayrıca Trabzon Yeşilköy Toki Evleri projesinde ise toplam 84 adet konut yer almaktadır. Böylece her iki projede toplam 411 adet konut yer almaktadır. Toplu konut projesi tünel kalıp sistemi ile inşa edilecektir. Çimenli Mahallesi’nde yer alan projede 327 adet konutun dışında ayrıca 4 adet de dükkan yer alacaktır.

Toki Trabzon Ortahisar Çimenli ve Yeşilköy ihalesi yarın

Toki Çimenli ve Yeşilköy ihalesi 17 Şubat 2022 tarihinde yapılacaktır. Toplu konut projesi ihalesi Perşembe günü saat 11:30’da başlayacaktır. Her iki konut projesi de E-İhale usulü ile ihale edilecektir. İhale gerçekleştikten sonra ihaleyi kazanan firma işe başlayacaktır. Toplu konut projelerinin yer tesliminden sonra 550 takvim günü içerisinde projeyi tamamlaması planlanmaktadır.

Toki Trabzon Çimenli ve Yeşilköy projesi ile ilgili her türlü soru ve görüşleriniz için 444 86 54 numaralı telefonu arayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Ayrıca diğer Toki Haberleri için tıklayınız….