Kategoriler
İhaleler Toki Haberleri

Toki’den İzmir Kemalpaşa’ya 679 konut

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ortaklığı tarafından İzmir İli, Kemalpaşa İlçesi’nde yeni bir projeyi hayata geçiriyor. Hayata geçirilecek olan Toki İzmir Kemalpaşa 1. etap projesi için yapılması planlanan ilahe süreci yaklaştı.

Toki İzmir Kemalpaşa 1. etap ihalesi nerede yapılacak

Toplam 679 adet dairenin yer aldığı Toki İzmir Kemalpaşa 1. etap projesinin ihalesi için geri sayım başladı. Toplu konut projesinin ihalesi 17 Şubat 2020 tarihinde Pazartesi günü saat 14:30’da yapılacak. İhale T.C. Çevre Ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (Toki) İstanbul Hizmet Binası Halkalı Atakent Mahallesi 221. Sok. No:5 (Kanuni Sultan Süleyman Hastanesi karşısı) 34307 Halkalı – Küçükçekmece / İstanbul posta adresinde yapıldı.

İhalesi yapılacak olan toplu konut projesinde 679 adet konutun dışında ayrıca 13 adet ticaret, 9 dükkanlı Ticaret Merkezi, 1 adet cami, 1 adet 16 derslikli  İlköğretim Okulu , 1 adet 16 derslikli  Ortaöğretim Okulu, altyapı ve çevre düzenlemesi işi de yer alıyor. Projede ayrıca spor alanları, oyun alanları, park alanları ve peyzaj alanları da yer alacak. Açık ihale usulü ile ihale edilen proje ile ilgi sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 10 gün içinde yer tesliminin yapılarak işe başlanması gerekiyor. İşe başlanma tarihinde sonra 600 takvim gününde ise işin bitirilmesi gerekiyor.

Projedeki daire tipleri neler?

Toplu Konut projesinde 2+1 ve 3+1 olmak üzere iki farklı tip daire seçeneklerine yer alması bekleniyor. Toki İzmir Kemalpaşa 1. etap projesinde yer alan konut bloklarının Toki’nin yatay mimariye ve yerel mimari özelliklere önem vererek tasarladığı projelerden biri olması bekleniyor. Projede yatay mimari esas alınarak hayata geçirilecek.

İhaleye katılmak isteyenlerin teklif ettikleri bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vermeleri gerekiyor. Verilen tekliflerin geçerlilik süresi ise ihale tarihinden itibaren 120 (yüz yirmi) takvim günüdür.

Toki İzmir Kemalpaşa 1. etap projesi ile ilgili her türlü soru ve görüşleriniz için 444 86 54 numaralı telefonu arayarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.