Kategoriler
Toki Haberleri

Toki’den yurt dışındaki Türklere 420 konut

Toki, yıllar boyunca dar gelirli vatandaşları kira öder gibi konut sahibi yapmaktadır. Üstelik inşa ettiği 1 milyon 100 bin konutla 500 milyondan fazla vatandaşın huzurlu yuvasının mimarı olmuştur. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan; “Evi olmayan alt gelir grubu tek bir vatandaşım kalmayana dek bu projeleri yapacağız.” talimatını vermişti. Bu talimat doğrultusunda Toki, yeni projeler üretmeye devam etmektedir. Ayrıca yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarını da konut sahibi yapacak yeni bir konut projesine başlıyor.

Toki tarafından 2 artı 1 ve 3 artı 1 nitelikli proje

Toki, İşçiden memura, ev hanımından esnafa toplumun bütün kesimlerini kucaklayan bir anlayışla hareket etmektedir. Üstelik yurt dışında yaşayan Türk vatandaşlarına yönelik İstanbul Sancaktepe’de 2 artı 1 ve 3 artı 1 nitelikli 420 konutluk projeyi hayata geçiriyor.

Yeni konut projesiyle yurt dışında yaşayan Türk vatandaşları, İstanbul’da kira öder gibi konut sahibi olacak. Yatay mimariden ödün vermeyen Toki, Sancaktepe projesini de yatay mimari anlayışla hayata geçirecektir. Proje ile yatay mimarili, geleneksel semt kültürünü barındıran mahalle kültürünü yaşatmayı planlıyor. Üstelik sosyal alanlarıyla yeni bir yaşam alanı oluşmaktadır. Projelendirme çalışmaları sürdürülen 420 konuttan oluşan yeni yaşam alanının ihalesi kısa bir zamanda gerçekleştirilecektir.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…