Kategoriler
Proje Haberleri

Töledo Suites satışları devam ediyor

Töledo Suites projesi lüks yapıdaki süit daireleri ile sahiplerini bekliyor. Bahsi geçen proje Sefa Töle İnşaat Yatırım Hizmetleri tarafından hayata geçiriliyor. Projenin konumu Kocaeli’nin İzmit İlçesi’nde yer almaktadır. Site içerisinde tek blok üzerinde konumlanan proje 1 artı 1, 2 artı ve 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sefa Töle İnşaat Yatırım Hizmetleri ayrıcalığı ile geliştirilen projede 4 katlı tek blok yükselmektedir. Bu blok içerisinde 1 artı 1 arakat, 2 artı 1 dubleks ve 3 artı 1 arakat konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 60 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 100 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 125 metrekaredir. Site sakinlerinin güvenliği için 24 saat kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sunulmaktadır. Bu konut projesinde, araçlarınızı park etmek için kapalı ve açık otopark alanları bulunmaktadır. Ortak alanda çocuklar için oyun parkı, spor alanı ve yüzme havuzu mevcuttur. Bunun yanı sıra, asansör, hidrofor, su deposu, merkezi uydu sistemi gibi birçok özellik de mevcuttur.

Engelli bireylerin de rahatlıkla yaşayabileceği şekilde tasarlanmıştır. Daireler arasında ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır ve ısıtma sistemi olarak doğalgaz kullanılmaktadır. Daireler, akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan daire yönetimi sağlanabilecek şekilde tasarlanmıştır. Aynı zamanda görüntülü diafon sistemi de mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir ve yatak odalarında ebeveyn banyosu ve giyinme odası bulunmaktadır. Banyolarda Hilton lavabo ve duşakabin bulunmaktadır. Laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılan projede ışıklandırma için spot aydınlatmalar kullanılmıştır.

Töledo Suites konumu hakkında

Kocaeli’nin İzmit İlçesi’nde yer alan proje Gündoğdu Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Proje, doğa ve şehir manzarasına sahip olup şehir merkezine yakın bir konumda bulunmaktadır. Yakın çevresinde birçok alışveriş merkezi, market, park, spor salonu, üniversite ve eğitim kurumları gibi olanaklar bulunmaktadır. Ayrıca sağlık kurumlarına da kolaylıkla ulaşım sağlanabilmektedir. Projenin bulunduğu bölgede dolmuş, minibüs ve otobüs duraklarına da kolaylıkla erişim sağlanmaktadır.

Töledo Suites fiyatları ne kadar?

Töledo Suites projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 60 metrekare olan 1 artı 1 dairelerin fiyatı 1.500.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 100 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.000.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 125 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 2.500.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0(262) 324 67 54 veya 0(533) 614 22 00 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…