Kategoriler
Proje Haberleri

Tölerans Residences İzmit satışları devam ediyor

Tölerans Residences İzmit projesi geniş özellikleri ile sizler için satışa sunulmuştur. Projenin konumu Kocaeli’nin İzmit İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Sefa Töle İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 3 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Sefa Töle İnşaat tarafından hayata geçirilen proje kapsamında 3 artı 1 konut seçeneklerine sahip daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 120 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 95 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca hamam, sauna, spor alanı ve çocuk oyun parkı gibi sosyal faaliyet alanları bulunmaktadır. Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu ve uydu gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. İçerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Isıcam ve PVC doğrama gibi pek çok özellik yer almaktadır.

Tölerans Residences İzmit konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin İzmit İlçesi Gündoğdu Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje şehir merkezine yakın konumdadır. Üstelik bu konutlar deniz, doğa ve şehir manzarasına sahiptir. Çevresinde alışveriş merkezi, fuar alanı, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş, metrobüs, minibüs ve otobüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Tölerans Residences İzmit fiyatları ne kadardır?

Tölerans Residences İzmit projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 120 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatı 1.650.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (262) 324 67 54 veya 0 (533) 614 22 00 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…