Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Torun Center projesinde satışlar sürüyor

Torun Center adıyla yer alan proje 3 kule halinde zeminden 160 metre yüksekliğe sahip olarak hayata geçirildi. İki kuleden meydana gelen toplam 42 kattan, ofis kulesi ise 36 kat olarak belirlenmiştir. İstanbul Şişli bölgesinde hayata geçirilen proje Torunlar GYO tarafından tasarlandı.

Torunlar Center proje özellikleri

İki blok halinde göklere yükselen bu ofis projesi, sizlerin hayal dünyanızı genişletmek için var. Toplamda 241 bin metrekarelik arsa üzerinde bulunan Torun Center Mecidiyeköy projesinde aynı zamanda 69 bin metrekare alanında konut bulunmaktadır. Toplam alandan 87 bin metrekaresini ise ofis ve ticari alanlar için ayırmıştır.

Ali Sami Yen Stadı arsası üzerine kurulan bu projede toplam 1 milyar TL yatırım yapılmıştır. Proje kendi tasarımlarını üç ana başlık altında toplamış ve bunları sırasıyla ofis, rezidans ve ticari alanlar olarak birbirinden ayırıyor. Boğaz manzarasını gözler önüne tüm çıplaklığıyla sergileyen projede, rezidans ve ofis tercihinizi doğru alanda yaptığınızı anlamanız uzun sürmeyecek.

Bina içerisinde yer alan su deposu, jeneratör, yangın merdiveni, yük asansörü, asansör, paratoner, sprinkler sistemi alıcısını gerçek anlamda tatmin edecek. Üstelik güler yüzlü personellerin sizleri karşıladığı şık lobisinde resepsiyon hizmetlerinden yarar sağlayabilirsiniz.

Ofis yerine konut tasarımından yarar sağlamak ve ev sahibi olmak isteyenler içinse güzel haber geliyor. Ankastre beyaz eşya, intercom sistem, ebeveyn banyosu ve ebeveyn giyinme odası, duşakabin, balkon, teras, akıllı ev sistemleri ve rezidans hizmetleri sizlere lüksü altın bir tepside sunmaktadır. Merkezi ısıtma ve klima sistemlerinden yarar sağlayabileceğiniz bu konut bölümünde ısı pay ölçerler yer alıyor.

Projede sahip olunan sosyal donatılar

Torun Center bünyesinde kapalı yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, spa gibi önemli hizmetler sağlıklı yaşamı size getirmektedir. Arzuya göre AVM, kafe, restoran hizmetlerinden yarar sağlayabilir; İstanbul boğazını doyasıya seyre dalabilirsiniz. Kuaför ve çarşı bay-bayan ayırt etmeksizin ihtiyaçlarınızı kolayca karşılamanıza yardımcı olacak. Kapalı otoparkın bulunduğu büyük alanlara aynı zamanda kameralı güvenlik sistemi ve güvenlik personelleri aktif olarak çalışmaktadır.

Projede yer alan konut fiyatları

Torun Center projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü sağlanmış; deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun hale getirilmiştir. Radye temel, tünel kalıp ve C25 üstü beton sınıf inşaat tekniklerinin kullanıldığı projede konutların minimum metrekare fiyatı 7 bin 600 dolar; ofislerin minimum metrekare fiyatı 4 bin 500 dolar olarak belirlenmiştir.

İletişim: 0212 267 47 47