Kategoriler
Emlak Haberleri

Toskana Orizzonte projesinde satışlar devam ediyor

Toskana Orizzonte konut projesi Büyükçekmece Göl Vadisi’nde konumlandırılan çarpıcı bir konut projesidir. 1 milyon 68 metrekare üzerinde yükselen konutlar inşaat alanı için sadece 450 bin metrekare kullanmıştır. Toplamda 187 adet villadan oluşan, yüksek tavanıyla ferah bir görüntü sağlayan projede anahtar hemen teslim!

Toskona Orizzonte proje özellikleri

İstanbul Büyükçekmece’de yükselen villalar özel tasarımlarıyla gerçek bir mimari şaheser. 695 metreye varan boyutları alıcısına özgür bir yaşam alanı sağlamaktadır. Arıkan Yapı tarafından hayata geçirilen tek katlı villaların, Toskana adı altında tasarımı gerçekleştirildi. Firmanın projeyi gerçekleştirmek için Emaar Türkiye ortaklığına gitmesi villaları prestij bir görünüme kavuşturdu.

Yatırım değeri 200 milyon doları bulan Toskona Orizzonte projesi su deposu, hidrofor, jeneratör gibi belli başlı önemli sayılan ihtiyaçları güven altında tutuyor. Aynı zamanda site içerisinde birbirinden yeşil peyzaj ve renkli çiçeklerle süslenen villalar arzuya göre tasarımı sizlere bıraktı.

Site özellikleri arasında yer alan açık yüzme havuzu, kapalı yüzme havuzu ve çocuk yüzme havuzu; büyük-küçük ayırt etmeksizin herkesi sevindiriyor. Çocuklar için yaratılan oyun alanları sizlere mutlu bir aile yaşamının kapılarını aralamaktadır.

Basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kortu gibi özel aktivitelerinizi rahatlıkla gerçekleştirebilir ve sosyal hayatınıza canlılık katabilirsiniz. Sauna sayesinde tutulan kaslarınız gevşeyecek, yürüyüş parkurları sayesinde sabah-akşam gezintilere çıkacaksınız.

Site içerisinde yer alan güvenlik hizmetlerinin yanı sıra 7/24 saat kayıtta olan kameralar güvenliği en üst seviyeye çıkarmıştır. Aynı zamanda kapalı otoparklar sayesinde kişisel alanınıza sahip çıkabilir, saatlerce park yeri arama derdinden kurtulabilirsiniz.

Konut içerisinde sizlere teslim edilen ankastre beyaz eşyalar sayesinde ekstra bir harcama yapmanıza gerek yok. Odalar içerisinde yer alan ebeveyn banyosu ve ebeveyn giyinme odası, hizmetli odası ve hobi odası gibi özel alanlar sizleri beklemektedir

Her villa için özel yüzme havuzunun bulunması özellikle hassas bünyeler için oldukça ideal. İçeriğinde yer alan depo/kiler ile ekstra eşyalarınızı rahatlıkla görünmez yerlere kaldırabilirsiniz.

Projede yer alan villa fiyatları

Toskana Orizzonte projesinde yapı denetimi ve zemin etüdü tamamlanmış; deprem ve yalıtım yönetmeliğine uygun hale getirilmiştir. En düşük villa değeri 2 milyon 500 TL üzerinden satışa sunulmuş ve 6 milyon 600 TL’ye varan fiyatlarla alıcısının tercihine bırakılmıştır.

İletişim: 0212 850 80 07

Exit mobile version