Kategoriler
Proje Haberleri

Tozmaz Park Evleri satışları başladı

Tozmaz Park Evleri konut projesi modern yapısı ve lüks yaşam alanları ile sahiplerini bekliyor. Samsun’un Çarşamba İlçesinde yükselen proje Tozmaz İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar tek tip dairelerden oluşmaktadır. Konut projesi tanıtım aşamasında olup daire satışları devam etmektedir. Projenin iç ve dış yapısı hakkında, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projede hangi donanımlar sunuluyor?

Site içerisinde bulunan proje, Çarşamba İlçesi Kirazlıkçay Mahallesi üzerindeki proje alanı içerisinde inşa edilmektedir. Projede tek tip seçeneği sunulmaktadır. Aynı zamanda Tozmaz Park Evleri kaliteli işçiliğe sahip daireleri ile dikkat çekmektedir. Dairelerin ve projenin özellikleri henüz belirlenmemiş olup, detaylar açıklandığında sitemizde bulabilirsiniz.

Proje kapsamındaki daireler 3+1 tip olarak tasarlanmıştır. Ayrıca projede 13 konut bloğu yer almaktadır. Dairelerin büyüklükleri ise net 100 metrekare ile 130 metrekare arasında tasarlanmıştır.

Tozmaz Park Evleri nerede yer alıyor?

Konut projesi, Samsun’un Çarşamba İlçesinde, Kirazlıkçay Mahallesi’nde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda hastane, eğitim kurumları, restoran ve alışveriş merkezlerine oldukça yakın mesafededir.

Tozmaz Park Evleri fiyatları ne kadar?

Daire fiyatları daire büyüklüğüne ve bulunduğu kata göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden;

145 metrekare brüt alana sahip 3+1 tip daireler ise 1 milyon TL’den başlayan lansman fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0362 800 81 02 ve 0552 646 01 55 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…