Kategoriler
Proje Haberleri

TR Invest Metro Suit avantajlı fiyatlarla satışta

TR Invest Metro Suit projesi erken alım avantajları ve uygun ödeme planları ile sizleri bekliyor. Projenin konumu Ankara’nın Yenimahalle İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje TR Invest İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 4.735 metrekarelik arsa alanı üzerinde 52 adet bağımsız bölüm bulunmaktadır. Daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 rezidans konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

TR Invest İnşaat imzası taşıyan proje 4.735 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde 28 adet daire ve 24 adet dükkan olmak üzere toplam 52 adet bağımsız bölüm yer almaktadır. Bahsi geçen daireler 1 artı 1 ve 2 artı 1 rezidans konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 rezidans dairenin büyüklüğü brüt 193 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 183 metrekare olmaktadır.

Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için 2 adet kapalı otopark alanı mevcuttur. Projede alışılmışın dışındaki mimari yapısı dolayısıyla her katta 105 metrekarelik dairelere ait organik topraklı bahçe bulunmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Rezidanslarda 1 adet genel, 1 adet ebeveyn olmak üzere 2 adet banyo bulunmaktadır.

TR Invest Metro Suit nerede yer alıyor?

Proje, Ankara’nın Yenimahalle İlçesi Macun Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde konumlanan projenin 3 tarafı yola cephedir. Anadolu Bulvarı’na 100 metre mesafededir. Üstelik proje ismini Macunköy Metro’suna yakınlığından almıştır. Dolayısıyla metroya 150 metre mesafededir. Podium AVM ve YDA Center gibi noktalara araçla 2 dakikalık uzaklıktadır. Ayrıca okul, toplu taşıma, market gibi olanaklar yürüme mesafesinde yer almaktadır.

TR Invest Metro Suit fiyatları ne kadar?

TR Invest Metro Suit projesinde erken alım avantajları mevcuttur. Uygun ödeme planları oluşturulan projede avantajlı satışlar yapılmaktadır. Brüt 193 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 rezidans dairelerin fiyatı 3.696.000 TL’den satışa sunulmuştur. Konut projesinin teslim tarihi ise 2023 yılı Haziran ayı olarak planlanmıştır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 530 115 0 114 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…