Kategoriler
Toki Haberleri

Trabzon Merkez 1146 Toki kura sonuçları isim listesi

Trabzon Merkez 1146 Toki kura sonuçları isim listesi yarın belli oluyor. Söz konusu konut projesi 250 bin sosyal konut projesi kapsamında hayata geçirilecektir. Sosyal konut projesi Trabzon İli, Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı öncülüğünde Trabzon Merkez 1146 Toki Konutları projesi hayata geçirilecektir. Ancak ilk olarak hak sahibi belirleme kuraları çekilecektir.

Kura çekilişi ne zaman ve nerede yapılacaktır?

Trabzon Merkez 1146 Toki Konutları projesinde toplam 1.146 adet mesken yer almaktadır. 1.146 adet konutun hak sahibi yapılacak kura çekilişi ile belli olacaktır. Söz konusu toplu konut projesine toplam 46 bin 368 kişi başvuruda bulunmuştur. Başvuru yapanların 44 bin 188 tanesinin başvurusu kabul edilmiştir. Geri kalan 2 bin 180 kişinin başvurusu ise farklı sebeplerle kabul edilmemiştir.

Trabzon Merkez 1146 Toki, projesine başvurusu kabul edilenler

Trabzon Merkez Toki Evleri projesinde kura çekilişi Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde yapılacaktır. Kura çekilişi üniversite içerisindeki Atatürk Kültür Merkezi Konferans Salonu’nda yapılacaktır. Yapılacak kura çekilişi Toki’nin sosyal medya hesapları üzerinden canlı olarak yayınlanacaktır. Ayrıca hak sahibi belirleme kurası noter huzurunda yapılacaktır.

Trabzon Merkez Toki Konutları projesinde kura çekilişi 24 Aralık 2022 tarihinde yapılacaktır. Hak sahibi belirleme kurası Cumartesi günü saat 10:00’da başlayacaktır. 23 Aralık 2022 tarihinde ise Trabzon’un ilçelerinde kuralar çekilmiş ve hak sahipleri belli olmuştur. Sadece Of ilçesi Trabzon Merkez ile birlikte aynı gün kura çekilişi yapılacaktır.

Trabzon Merkez 1146 Toki kura sonuçları

1.146 adet meskenin yer verildiği toplu konut projesinde kuralar 24 Aralık 2022 tarihinde Cumartesi günü çekilecektir. Ayrıca kura çekilişi saat 10:00’da başlayacak olup, canlı olarak TOKİ’nin sosyal medya hesaplarından yayınlanacaktır. Trabzon Merkez kuraları çekildikten sonra ise Trabzon Of Toki kura çekilişi ile devam edecektir. Böylece Trabzon Of Toki kura sonuçları da belli olacaktır.

Sosyal konut projesinde 2+1 ve 3+1 tip dairelerin yer alması planlanmaktadır. Ancak bu dairelerin büyüklükleri ve fiyat bilgileri ise projenin ihalesi yapıldıktan sonra belli olacaktır. Ayrıca yapılan kura çekilişi ile vatandaşlar bir daire sahibi olacaklardır. Hak sahibi olup sözleşme imzalayan vatandaşlar ise konutlarını borçları bitene kadar devredemeyeceklerdir. Toplu konut projesi hak sahipliği belirleme kuraları ile ilgili detaylı bilgi için 444 86 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Toki Trabzon Merkez 1146 kura çekilişi canlı izle

Diğer Toki haberleri haberleri için tıklayınız…