Kategoriler
Spor

Trabzonspor Kızılyıldız maçı ne zaman hangi kanalda

Trabzonspor Kızılyıldız maçı ne zaman, hangi kanalda yayınlanacak? Spor severler bu sorunun cevabını merak etmekte ve araştırmaktadır. Sorunun cevabı ve daha bir çok detay haberimizin devamında yer almaktadır.

Uefa Avrupa Liginde evinde ilk maçı

Ligde aradığını bulmayan Trabzonspor, Avrupa’da da iyi bir başlangıç yapamamıştır. Ligde son hafta Adana Demirspor’a 3-2 mağlup olmuştur. Uefa Avrupa Liginde ise 10 kişi kalan Ferencvaroş takımına yine aynı skor ile mağlup olmuştu. Şimdi ise Trabzonspor kendi sahasında Avrupa Ligi’nde ilk maçına çıkacak.

Trabzonspor tüm bunları unutturmayı hedeflemekte ve yarınki maça mutlak galibiyet parolası ile çıkmayı planlamaktadır. Uefa Avrupa Ligi H Grubu ikinci maçında Trabzonspor Kızılyıldız ile karşı karşıya gelecektir. Peki maç ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacaktır?

Trabzonspor Kızılyıldız maçı ne zaman hangi kanalda?

Trabzonspor Kızılyıldız maçı 15 Eylül 2022 tarihinde Perşembe günü başlayacaktır. Maç Perşembe günü saat 19:45’te başlayacaktır. 15 Eylül Perşembe günü maç Şenol Güneş Spor Kompleksi Akyazı Stadyumu’nda oynanacaktır. Ayrıca maçın hakemi de belli olmuştur.

Maç Şenol Güneş Spor Kompleksi Akyazı Stadyumu’nda oynanacaktır. Maçı Alman hakem Sascha Stegemann yönetecektir. Peki maç hangi kanalda yayınlanacaktır?

Trabzonspor Kızılyıldız maçı  Exxen kanalından canlı olarak yayınlanacaktır. Maçı canlı olarak izleyebilmek için kanala web sitesi üzerinden üye olmak ve ücret ödemek gerekmektedir.

H Grubu ilk maçında Ferencvaros’a deplasmanda 3-2 yenile Trabzonspor ilk maç itibarı ile grupta 3. sırada yer almaktadır. Grupta Monaco ve Ferencvaros 3’er puana sahiptir. Trabzonspor ve Kızılyıldız’ın henüz puanı bulunmamaktadır.

Trabzonspor, 15 Eylül 2022 tarihinde UEFA Avrupa Ligi H Grubu ikinci maçında Kızılyıldız’ı ağırlayacak. Karadeniz fırtınasının gruptan çıkabilmesi için bu maçları alması gerekmektedir. Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu’nda oynanacak maç ise saat 19:45’te başlayacaktır.

Diğer spor haberleri için tıklayınız…