Kategoriler
Proje Haberleri

Trakhome Utopia 3. Etap’ta muhteşem kampanya

Trak Group imzası ile Trakhome Utopia 3. Etap projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Edirne ilinin Merkez bölgesinde yaşama kazandırılıyor. Modern mimarisi ile bulunduğu bölgede dikkat çeken projede çalışmalar başlayacak.

Plan aşamasında olan proje birbirinden bağımsız villa tipinde bloklardan meydana geliyor. Projede yer alan bloklar ikişer katlı olacak şekilde tasarlandı. Bahsi geçen proje bünyesinde 14 konut barındıracak şekilde hayata geçirilecek. Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlardan satılık olarak on bir adet konut kaldı.

Projede yer alan konutlar Kocasinan Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda. Bahsi geçen konutlar Kırklareli Caddesi Avrupa Kent Sitesi yanında yükseliyor.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede yer alan konutlar tek bir daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen konutların büyüklükleri de tek bir plandan oluşuyor. Trakhome Utopia 3. Etap projesinde yer alan konutlar 4+1 daire tipinden oluşuyor. Projede bulunan 4+1 dairelerin büyüklükleri ise 398,43 metrekare olarak tasarlanmış durumda.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede yer alan konutların fiyatları daire tipleri ve büyüklükleri gibi tek bir seçenekten başlıyor. Trakhome Utopia 3. Etap projesinde yer alan 4+1 daire tipindeki konutların fiyatları 810 bin TL’den başlayarak alıcı ve yatırımcıları için satışa çıkarılmış durumda. Bahsi geçen konutların brüt metreakre fiyatları 2 bin 33 TL olarak belirlenmiş vaziyette.

Projede yer alan konutların ödeme planı nedir?

Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutlar için avantajlı ödeme seçenekleri oluşturuluyor. Bu bağlamda Trakhome Utopia 3. Etap projesinde konut sahibi olmak için 200 bin TL peşinatın ardından 24 ay boyunca 10 bin TL ödenebilir. Ardından da 45 bin TL’lik dört ara ödemenin ardından kalan konut ücreti için daire tesliminde banka kredisi kullanılabiliyor.

Projede yer alan konutların 2021 yılı içerisinde tamamlanıp alıcı ve yatırımcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0 850 549 86 45