Kategoriler
Emlak Haberleri

Trend Bulvar konut projesi, Görükle’de hayat bulacak

Trend Bulvar konut projesi, Bursa’nın Nilüfer ilçesine bağlı Görükle bölgesinde, Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile hayata geçiyor. Yapılan açıklamada; toplamda 240 konutluk yeni projenin saha çalışması için yer sahipleriyle anlaşmaya gidildiği bilgisine yer verildi. Şimdiye dek geçmiş 8 projeyi başarıyla tamamlayan Trend Gayrimenkul, “Trend Bulvar” adını verdiği konut projesinin 9.ncu olduğunu söylüyor.

Trend Bulvar Görükle’de hayat bulacak

Trend Bulvar adı verilen 240 konutluk proje, özellikle yatırımda güvenli liman olarak gayrimenkul sektörünü seçenler için oldukça uygun. Yeni yatırım bölgeleri arasında fazlaca rağbet gören Görükle’de yükselmesi beklenen konutların zamanla değer kazanacağı bildirildi. Güvenliği, konforu, kalite ve aynı zamanda estetiği şirket bünyesinde misyon olarak belirten Trend GYO, birbirinden önemli konut projelerine imza atmaya devam ediyor. Trend GYO CEO’su Mehmet Kamil Demirel, ihtiyaçların kolaylıkla karşılandığı projeleri hakkında, gelişen teknolojiyle uyumlu bir hale geldiklerinden bahsetti. Yaşam alanlarının hissedarlara kazandırdığı süreçte kar oranında yükselmeler hızla devam etmektedir. İstikrarlı yürüyüşte yer alan Trend GYO, vizyonu arasına şeffaflığı ve güvenilirliği ekledi.

Şirket hakkında açıklamada bulunan Demirel, “Organizasyon yapısı, kurumsal değerleri ve yönetim ilkeleriyle Türkiye’nin sektöründe lider, yatırımcı ve geliştirici şirketlerinden biri olabilmek için Bursa’daki yatırımlarımıza hız verdik” diye konuştu.

8 başarılı projeye imza atıldı

Günümüze dek Bursa’da 8 ayrı projeyi başarılı bir şekilde tamamlayan firmanın Trend Bulvar ile 9.ncu projeye adım attığı görüldü. Görükle’de inşa edilmesi beklenen 240 konut, İstanbul merkezli, halka açık ve Sermaye Piyasası Kurulu mevzuatına bağlı firmaya kazanç sağlayacak. Müşterilerine her anlamda kazandırmaya devam eden Trend GYO, beklentilerini her geçen gün biraz daha üst seviyeye taşıdı.

Trend GYO hakkında kısa bir bilgi

Yabancı sermayeli bir firma olarak Türkiye’de kurulan Trend GYO A.Ş., çeşitli projelerde de danışmanlıkta bulundu. Projelerinin arasında konut, otel, rezidans ve üniversite gibi eğitim kurumlarına yer verilmiştir. Aynı zamanda gayrimenkul geliştirmesinde ve inşaatlarında önemli yerler edinen firmanın, piyasadaki projeleri analiz ettiği de biliniyor. Müşteri memnuniyetin öne çıkarıldığı misyon ve vizyonda, yönetim kurulu ve çalışanları da aynı hedefler doğrultusunda bir takım haline geldi. Tecrübelerin yurt içi ve yurt dışı olarak aktarıldığı bildirilirken, gelişmelerin en iyi hizmet altında yapıldığı bilinmelidir.