Kategoriler
Proje Haberleri

Trend Urgancı Town 2 anahtar teslim

Trend Urgancı Town 2 projesi isminden de anlaşılacağı üzere 2. Etap projesi ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Kastamonu’nun Merkez İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Urgancı Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde yükselen bloklarda 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tipleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Urgancı Yapı güvencesiyle yaşama geçirilen proje kapsamında her biri 15 katlı modern konut blokları yükselmektedir. Bu bloklarda 1 artı 1 ve 2 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 55 metrekaredir. 1 artı 1 dairelerin net büyüklüğü ise 45 metrekare olmaktadır. 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 100 metrekaredir. Ayrıca 2 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 80 metrekare olmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Trend Urgancı Town 2 konumu hakkında

Proje, Kastamonu’nun Merkez İlçesi Kuzeykent Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bulunduğu bölgenin en güzel lokasyonunda yükselen projede daireler eşsiz manzaraya sahiptir. Ayrıca yakın çevresinde hastane, okul, üniversite, askeriye yani resmi kurumlara yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Trend Urgancı Town 2 fiyatları ne kadar?

Anahtar teslim durumundaki Trend Urgancı Town 2 projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Üstelik özel fiyatlar ile birlikte takas imkanı da sunulmaktadır. Brüt 55 metrekare olan 1 artı 1 dairelerin fiyatı 700.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 100 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (366) 212 41 66 veya 0 (506) 354 29 48 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…