Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

TrioVista Konakları’nda ödeme seçenekleri

Afyonkarahisar’ın merkezinde yükselen TrioVista Konakları, 150 bin metrekare genişliğindeki arsa alanı üzerinde yer alıyor. Cumhuriyet Mahallesi’ne konumlandırılan projede 13 adet blok ve 390 adet daire yer alıyor. Projede, ayrıca, 19 adet ticari alan bulunuyor. Akgüler İnşaat’ın imzasının olduğu projenin teslimlerine bu yılın haziran ayında başlanması planlanıyor.

Yüzde 20 oranındaki peşin ödemelerde geriye kalan borç, Firma bünyesindeki senetle, 60 ay vadeye bölünebiliyor. Peşin alımlarda sınırlı sayıdaki dairelerde yüzde 10 oranında indirim uygulanırken vadelerle satın alınacak sınırlı sayıdaki konutlarda ise yüzde 0,88 oran uygulanıyor.

Projede, ayrıca, güneş enerjisinden elektrik üretimi sağlanıyor. Projenin 612 araç kapasiteli kapalı otoparkı ve açık otoparkı bulunurken projede şarjlı ve engelli otoparklar yer alıyor. Otoparkların, Afyon’un en büyük otoparkı olduğu belirtiliyor.

TrioVista Konakları‘nda sosyal donatılar

Projedeki peyzaj alanı 48 bin metrekare genişliğinde bulunuyor. Projedeki site alanının içerisinde biyolojik gölet de bulunuyor. Kreşin de yer aldığı TrioVista Konakları‘nda oyun alanları, çocuk ve yetişkin yüzme havuzları, spor salonları, hamam ve saunalar, kafe ve restoranlar bulunuyor.

Projede kadın ve erkeklere özel iki ayrı yüzme havuzu yer alıyor. Site alanı; basketbol sahası, voleybol sahası, futbol sahası, tenis kortu ve masa tenisiyle donatılacak. Site alanının içerisindeki gölün yanında amfi tiyatro kurulması planlanırken burada etkinliklerin düzenlenmesi düşünülüyor.

Projedeki daire özellikleri

TrioVista Konakları‘ndaki 390 adet daireden 7 adedi villa, 65 adedi bahçeli daire, 6 adedi dubleks daire, 13 adedi ise teras daire özelliğinde bulunuyor. Akıllı ev sisteminin donatılacağı dairelerde cep telefonundan daire donatıları kontrol edilebiliyor. Merkezî elektrikli süpürge sisteminin yer aldığı dairelerde yüzde 40’a kadar enerji tasarrufu sağlanıyor. 

Projedeki 2+1 konut tipleri 94 metrekare genişliği ile 107 metrekare genişliği arasında, 3+1 konut tipleri 161 metrekare genişliği ile 171 metrekare genişliği arasında, 4+1 konut tipleri 176 metrekare genişliği ile 207 metrekare genişliği arasında inşa edilirken 5 adet veya daha fazla sayıda odayı içeren konut tipleri ise 263 metrekare genişliğinde satışa sunuluyor.

TrioVista Konakları satış ofisi nerede?

Cumhuriyet Mahallesi, Bahçeşehir Caddesi No. 2, Erkmen / Afyonkarahisar posta adresinde bulunan projenin satış ofisine “0 (272) 355 03 03″ veya “0 (544) 355 03 03” telefon numaralarını arayarak ulaşabilirsiniz.