Kategoriler
Proje Haberleri

Troya Park Evleri Bursa oturumları başladı

Troya Park Evleri Bursa proje yaşama değer katmak isteyenlerin yeni adresi olarak sahiplerini bekliyor. Bursa’nın Nilüfer İlçesi’nde konumlanan bu proje, Uzgören İnşaat tarafından gerçekleştirilmektedir. Sitede toplam 4 blok ve 72 daire yer almaktadır. 2 artı 1, 3 artı 1, 3,5 artı 1 ve 4 artı 1 daireler ile 5 artı 1 dubleks daire seçenekleri mevcuttur. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Uzgören İnşaat firması ayrıcalığı ile geliştirilen projede 4 blok ve 72 adet daire yer almaktadır. Bu dairelerin 2 artı 1, 3 artı 1, 3,5 artı 1 ve 4 artı 1 daireler ile 5 artı 1 dubleks daire seçenekleri bulunmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 100 metrekaredir. 3 artı 1 ve 3,5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 135 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 210 metrekaredir. 5 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü ise brüt 290 metrekare olmaktadır. Bu projede, deprem yönetmeliğine uygun bir yapı tasarlanmıştır. Ayrıca, 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti gibi önemli özellikler bulunmaktadır. Bunun yanı sıra şifreli blok giriş kapıları ve görüntülü diafon sistemi gibi güvenlik önlemleri alınmıştır.

Otopark alanı, açık yüzme havuzu, çocuk oyun parkı ve spor salonu gibi sosyal alanlar mevcuttur. Daireler, asansör, yangın merdiveni ve 5 adet televizyon altyapısı gibi birçok özellikle donatılmıştır. Daireler arasında ısı ve ses yalıtımı sağlanmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz kullanılır ve kombi de teslim edilir. Yüksek güvenlikli çelik kapılar ve lake kapılar gibi özellikler, dairelerin güvenli ve modern olmasını sağlar. Mutfakta ankastre mutfak seti, yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu yer almaktadır. Banyolarda Hilton lavabo ve duşakabin gibi özellikler mevcuttur. Laminat zemin uygulaması ile modern bir görünüm sağlanırken, portmanto dolabı, mutfak dolapları ve banyo dolapları da lake özelliklidir. Bu projede her detay düşünülerek modern ve rahat bir yaşam alanı yaratılmıştır.

Troya Park Evleri Bursa konumu hakkında

Proje, Bursa’nın Nilüfer İlçesi Hasanağa Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Konutlar, şehir gürültüsünden uzak doğayla iç içe bir konumda yer almaktadır. Üstelik bu konutlar şehir merkezine yakın olup doğa, havuz, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, market ve semt pazarı bulunmaktadır. Bunun yanı sıra sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur. Dolmuş ve minibüs durakları yakın mesafede yer almaktadır.

Troya Park Evleri Bursa fiyatları ne kadardır?

Oturumların başlamış olduğu Troya Park Evleri Bursa ilk kez ev sahibi olmak isteyenlere 0,99 oranında kredi imkanı sunulmaktadır. Brüt 100 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.450.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 135 metrekare büyüklüğe sahip 3,5 artı 1 dairelerin fiyatı 2.800.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca brüt 210 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 dairelerin fiyatı 3.400.000 TL’den satışa sunulmuştur. Brüt 290 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı ise 4.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (224) 241 21 00 veya 0 (541) 102 30 30 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…