Kategoriler
Proje Haberleri

Tual Asya Sancaktepe’de yükseliyor

Konut projesi Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi Ticaret A.Ş. ve Dağ Holding’in ortak girişimi tarafından hayata geçirilmektedir. Proje İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi’nde yer almaktadır. Villa ve dairelerden meydana gelen konut projesinde satışlar 2 Aralık 2024 tarihinde başlayacaktır.

Proje özellikleri neler?

Sancaktepe konut projesi toplam 247 adet konuttan meydana gelmektedir. Ayrıca konut projesinde 30 adet villa da yer almaktadır. Bunların dışında projede 8 adet ticari ünite yer almaktadır.

İstanbul konut projesi, modern mimarisi ve rengarenk peyzajıyla İstanbul’un yeni ikonu olması planlanmaktadır. Ayrıca 21 konut bloğu ve iki adet ticari bloktan meydana gelmektedir.

Konut projesinde 1+1, 2+1, 3+1 tip daire seçenekleri yer almaktadır. Ayrıca konut projesinde 4+1 tipinde villalar yer almaktadır.

1+1 tip daireler 68.53 ile 69.13 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır. 2+1 tip daireler 92.14 metrekare ile 126.77 metrekare arasında değişen farklı büyüklüklerde tasarlanmıştır. 3+1 tip daireler 149.93 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

4+1 tip villalar ise üç katlı olacak şekilde projelendirilmiştir. Villa büyüklükleri ise 360.90 metrekare büyüklüğünde tasarlanmıştır.

Tual Asya projesinde her villaya özel yeşil alanları ve ferah notalarıyla doğanın ritmine davetkâr bir çağrı yapıyor. Burada dingin bir yaşamı modern ışıltılarla harmanlayabilir, yaşamınıza huzurlu bir derinlik katabilirsiniz. Daireler ise seçkin, yenilikçi ve güvenli bir yaşam için tasarlanmıştır.

Projede çocuk Parkı, yeşil alan, acil durumlarda kullanılabilecek tahsis alanları, sığınaklar ve otoparklarda yangın çıkışları bulunmaktadır.

Sancaktepe konut projesinde satışlar 2 Aralık 2023 tarihinde başlayacaktır. Konut projesinde 12 ay vade farksız ödeme imkanı bulunmaktadır. Bunların dışında ayrıca 60 ay kredi kullanarak aylık ödeme imkanı projede bulunmaktadır.

Tual Asya nerede yer almaktadır?

Sabiha Gökçen Havalimanı’na 29 km mesafede yer almaktadır. Ayrıca Aydos Ormanı’na, eğitim kurumlarına hastanelere yakın bir konumda yer almaktadır. Proje Osmangazi Mahallesi, Mertler Caddesi, No:3 Sancaktepe / İstanbul adresinde yer almaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 9 213 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…