Kategoriler
Proje Haberleri

Tual Bahçekent donatıları nelerdir

İstanbul ilinin Başakşehir ilçesinde Tual Bahçekent projesi hayata geçirildi. Bahsi geçen proje Dağ Mühendislik firmasının imzası ile yaşama kazandırıldı. Modern mimarisi ile dikkat çeken proje birçok açıdan bulunduğu bölgede adından söz ettirmeyi başarıyor. Söz konusu olan projedeki konutlar yaşama hazır bir şekilde alıcılarını bekliyor.

Bahsi geçen proje bu yönü ile zaman sıkıntısı olan alıcılar için avantaj sağlıyor. Aynı zamanda hemen teslim durumundaki konutlar sayesinde bölgedeki beklemek istemeyen alıcıların da ilgisini görüyor. Projede bulunan konutlar birbirinden bağımsız bloklarda inşa edilmiş durumda. Söz konusu olan proje toplamda 190 bin metrekarelik arsa alanında yükseldi. Tual Bahçekent projesi bünyesinde bin 739 adet konut barındıracak şekilde yaşama kazandırıldı. Projede dairelerin yanı sıra ticari konutlar da bulunuyor.

Projede yer alan donatılar nelerdir?

Tual Bahçekent projesi bünyesinde kapalı yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu ve çocuk oyun alanları gibi sosyal aktivite alanları barındırıyor. Bunun haricinde projede sauna, fitness merkezi, kreş, market, okul, basketbol sahası, golf alanları ve süs havuzu bulunuyor.

Projede yer alan konutların özellikleri nelerdir?

Söz konusu olan projedeki konutlar dört farklı daire tipinden meydana geliyor. Bahsi geçen projedeki konutların büyüklükleri de daire tiplerine göre değişiklik gösteriyor. Tual Bahçekent projesinde bulunan konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak inşa edilmiş durumda. Söz konusu olan konutların büyüklükleri de 53 metrekare ile 189 metrekare arasında değişiyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Proje kapsamında inşa edilmiş olan konutlar, daire tipleri ve konutların büyüklüklerine göre değişiklik gösterecek şekilde ücretlendirilmiş durumda. Tual Bahçekent projesindeki 1+1 konutların fiyatları 375 bin TL’den başlıyor. Projede bulunan 2+1 konutların fiyatları ise 550 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılmış durumda. Söz konusu olan 3+1 konutlar ise 650 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulmakta.

Konutların tümü hemen teslim durumunda.

Telefon: 444 9 213