Kategoriler
Proje Haberleri

Tual Comfort 1 yıl ödemesiz fırsatıyla satışta

Tual Comfort Ispartakule projesi İstanbul İli, Başakşehir İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca konut projesi Dağ Mühendislik firması tarafından hayata geçirilmektedir. Projede daire tipleri neler, büyüklükleri ne kadar, satılık daire fiyat listesi, ödeme planı nasıl, teslim tarihi ne zaman? Tüm bu soruların cevaplarına haberiminiz devamından ulaşabilirsiniz.

Başakşehir konut projesi, 24 bin metrekare yüzölçümüne sahip arsa parseli üzerinde yükselmektedir. Başakşehir konut projesine toplam 6 konut bloğu yer almaktadır. 6 adet konut bloğunda ise toplam 480 adet konuta yer verilmektedir. Konutların dışında ayrıca 20 adet ticari üniteye de yer verilmiştir. 480 adet konut ise 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 tip meskenlerden meydana gelmektedir.

Projenin özellikleri neler?

Tual Comfort Bahçeşehir projesi 24 bin metrekare büyüklüğe sahip arazi alanı üzerinde inşa edilmektedir. 24 bin metrekare büyüklüğündeki alan üzerinde toplam 6 konut bloğu bulunmaktadır. Altı adet binada ise 480 adet meskene yer verilmiştir. Bu meskenler dışında ise ayrıca 20 adet dükkan mevcuttur.

Konut projesindeki daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1  şeklinde projelendirilmiştir. Tek tip 1+1 daireler, üç tip 2+1 daireler, üç tip 3+1 ve tek tip 4+1 daireler projede mevcuttur. Ayrıca dairelerin alanları ise brüt 69 metrekare ile 188 metrekare arasındadır. Son zamanlarda çokça dikkat edilen yapının denetimi ve depreme dayanıklılık konusudur. Bu kapsamda ise projenin yapı denetimi ve zemin etüdü yapılmıştır. Ayrıca deprem yönetmeliğine ve yalıtım yönetmeliğine uygun olarak inşa edilmektedir.

İstanbul konut projesinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Otomobiller için otopark alanı projede yer almaktadır. Ayrıca kapalı yüzme havuzu, sauna, hamam, fitness merkezi ve basketbol sahası bulunmaktadır. Bunların dışında ayrıca yürüyüş parkuru, kamelya ve çocuk oyun alanları gibi sosyal alanlar mevcuttur.

Konut projesindeki binalar asansör, hidrofor, jeneratör ve su deposu gibi birçok özelliğe sahiptir. Dairelerde ise mutfak içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra ferah yapıda balkonlar yer almaktadır.

Tual Comfort nerede yer alıyor?

Konut projesi, İstanbul İli, Başakşehir İlçesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar Küçükçekmece Gölü manzarasına sahiptir. Proje, İstanbul Gıda Toptancıları Sitesi, İstanbul Havalimanı, Kanal İstanbul, Kuzey Marmara Otoyolu, Yüksek Hızlı Tren, ve ana yolların kesişim noktasında yükselmektedir. Konut projesi Bahçeşehir 1. Kısım, 34320 Başakşehir / İstanbul adresinde yer almaktadır.

Tual Comfort fiyatları ne kadar?

Tual Comfort Emlak Konut projesinde 1 artı 1’den 4 artı 1’e kadar daire seçenekleri bulunmaktadır. Ayrıca konutların büyüklüğü brüt 69 metrekare ile 188 metrekare arasında değişmektedir. Konut projesinde yer alan daireler 333 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur. Ayrıca ödeme planı olarak ise yüzde 50 peşinat veya yüzde 30 peşinat ile taksitlendirme fırsatı sunulmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 444 9 213 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…