Kategoriler
Proje Haberleri

Tuğçe Liva teslimleri yaklaşıyor

Tuğçe Liva projesi Gaziantep ilinin Şehitkamil ilçesinde hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Tuğçe İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Teslimlerine birkaç ay alan Tuğçe Liva projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Tek bloktan meydana gelen Tuğçe Liva projesinde blok on bir katlı olarak tasarlandı. Proje bünyesinde 22 konut barındıracak.

Tuğçe Liva projesi nerede?

Tuğçe Liva projesi Osmangazi Mahallesi, 56010. Cadde. No:12’de konumlandırılmış durumda.

Tuğçe Liva projesi daire özellikleri neler?

Tuğçe Liva projesinde yer alan konutların tümü tek bir tipte inşa ediliyor. Tuğçe Liva projesinde yer alan konutlar 4+1 daire tipinde, 220 metrekare büyüklüğe sahip olacak şekilde tasarlanmış durumda. Konutların tümü ısı yalıtımına sahip ve deprem yönetmeliğine uygun inşa ediliyor. Tuğçe Liva projesinde site sakinleri için açık otopark ve kapalı otopark hizmetinin yanı sıra jeneratör de bulunuyor.

Tuğçe Liva projesi daire fiyatları ne kadar?

Tuğçe Liva projesinde yer alan 4+1 tipteki konutlar 845 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların brüt metrekare fiyatı ise 3 bin 841 TL olarak belirlendi.

Tuğçe Liva projesi teslim tarihi ne zaman?

Çalışmalarına tüm hızıyla devam edilen Tuğçe Liva projesinde konutların 2019 yılının Haziran ayı içerisinde tamamlanması ve ardından da sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Tuğçe Liva projesi ietişim bilgisi

Tuğçe Liva projesi ile ilgili bilgi almak isterseniz 0507 663 90 06 numaralı telefon hattını arayarak bilgi alabilirsiniz.