Kategoriler
Proje Haberleri

Tuha Park Konutları lansman fiyatlarıyla satışta

Tuha Park Konutları projesi modern mimari çizgileri ve ferah yaşam alanlarıyla sizleri bekliyor. Projenin konumu Kayseri’nin Kocasinan İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Tuha Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Toplam 5.093 metrekarelik alan üzerinde 2 blok ve 82 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3,5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Toplam 5.093 metrekarelik alan üzerinde 2 blok ve 82 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 3,5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 3,5 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 175 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 121 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Sosyal alanlar içerisinde çocuk oyun alanları, spor alanları ve geniş peyzaj alanları bulunmaktadır. Site girişlerinde lüks ve modern lobi, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır.

Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar pay ölçerli merkezi ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahip olup görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. İçerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Yatak odalarında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulanmaktadır. Işıklandırma olarak spot aydınlatmalar kullanılmıştır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır. Oda büyüklüğünde geniş ferah balkonlara sahiptir.

Tuha Park Konutları konumu hakkında

Proje, Kayseri’nin Kocasinan İlçesi Mithatpaşa Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar doğa, park, yeşil alan ve şehir manzarasına sahiptir. Planlı şehirleşme bölgesinde yer alması sebebiyle kuzeyinde eğitim kurumları, güneyinde sağlık merkezi ve doğusunda yeşil park alanları ile yaşamın merkezinde bulunmaktadır. Şehir merkezi 4 kilometre uzaklıktadır. Şehir Hastanesi 7 kilometre, Kumsmall 5 kilometre, havaalanı 4 kilometre ve terminal 8 kilometre uzaklıkta yer almaktadır.

Tuha Park Konutları fiyatları ne kadardır?

Tuha Park Konutları projesinde lansmana özel fiyatlar ve 48 aya kadar taksit seçenekleri ile avantajlı satışlar yapılmaktadır. Brüt 175 metrekare büyüklüğe sahip 3,5 artı 1 daireler fiyatı 900.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0 (531) 734 49 50 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…