Kategoriler
Proje Haberleri

Tuna Aşiyan Konakları lansman öncesi yüzde 10 indirim

Tuna Aşiyan Konakları projesi şehir karmaşasından uzakta ve ayrıca şehir yaşamına çok yakın konumda yükselmektedir. Projenin konumu Ankara’nın Gölbaşı İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bahsi geçen proje Tuna İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında 28 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 6 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Tuna İnşaat güvencesi ile geliştirilen proje kapsamında 28 seçkin aileye özel villa yer almaktadır. Bahsi geçen villalar 6 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışta olan 6 artı 2 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 341.45 metrekaredir. Ayrıca 6 artı 2 villa tipindeki konutların net büyüklüğü 295 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için müstakil açık otopark alanı mevcuttur. Her villaya özel bahçe kullanım alanı bulunmaktadır. Ayrıca bazı villalarda müstakil açık yüzme havuzu da yer almaktadır. Ortak alan içerisinde geniş yeşil alanlar, oturma alanları, spor sahaları, yürüyüş parkuru, bisiklet yolu ve kamelyalar bulunmaktadır. Villa tasarımlarında asansör boşluğu mevcuttur. Üstelik istenildiği taktirde değerlendirilebilmektedir. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Tüm villalar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Tuna Aşiyan Konakları konumu hakkında

Proje, Ankara’nın Gölbaşı İlçesi Tulumtaş Yolu üzerinde inşa edilmektedir. Bahsi geçen proje Gölbaşı’nın huzurlu, sakin ve dingin atmosferinde yer almaktadır. Üstelik şehrin karmaşasından uzakta ve aynı zamanda şehir hayatına çok yakın konumda yükselmektedir.

Tuna Aşiyan Konakları fiyatları ne kadar?

Tuna Aşiyan Konakları projesinde lansman öncesi KDV dahil yüzde 10 oranında indirim uygulamaktadır. Brüt 341 metrekare olan 6 artı 2 villa tipindeki konutların fiyatı 17.000.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca proje 2024 yılının 1. çeyreğinde teslim edilecek.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için (0312) 491 80 02 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…