Kategoriler
Toki Haberleri

Tunceli Mazgirt Akpazar Toki kura sonuçları belli oldu

Toplu konut projesi Toplu Konut İdaresi Başkalığı tarafından hayata geçirilmektedir. Proje ihalesi yapıldıktan sonra ihaleyi kazanan firma tarafından inşa edilmektedir. Tunceli Mazgirt Akpazar Toki 3. etap Konutları projesi Tunceli İli, Mazgirt İlçesi, Akpazar Mahallesi’nde yer almaktadır. Toplu konut projedeki kalan son dairelerin kuraları çekilmiştir. Böylece Tunceli Mazgirt Akpazar Toki kura sonuçları belli olmuştur. Sonuçlar  TOKİ’nin resmi internet sitesinde yayınlanmıştır. Ayrıca sonuçlara web sitemiz içerisinde yer alan linklerden de ulaşabilirsiniz.

Proje özellikleri neler?

Tunceli Mazgirt Akpazar Toki 3. Etap projesinde toplam 79 mesken yer almaktadır. Bu 79 adet meskenin tamamının kura çekilişi yapılmıştır. Toplu konut projesinde kuraları çekilen meskenler 2+1 ve 3+1 tipinde tasarlanmıştır.  100 bin sosyal konut projesi kapsamında hayata geçirilen projede yer alan 79 adet konut için toplam 50 adet başvuru yapılmıştır.

Tunceli Mazgirt Akpazar Toki Konutları projesinde47 adet 2+1 tip daire yer almaktadır. Ayrıca toplu konut projesinde 32 adet 3+1 tip daire yer almaktadır. 47 adet 2+1 tip meskenlere toplam 35 adet başvuru yapılmıştır. 32 adet 3+1 tip konutlara ise toplam 15 adet başvuru yapılmıştır.

Tunceli Mazgirt Akpazar Toki kura sonuçları

Konut belirleme kura çekilişi 26 Eylül 2022 tarihinde saat 11:00’da gerçekleştirilmiştir. Hayata geçirilen konut projesinde kura çekilişi yapıldıktan sonra kura isim listesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ)’nin web sitesinde yayınlanmaktadır. Kura isim listelerine ayrıca web sitemizden de ulaşabilirsiniz. Kura çekilişi yapılıp kura listeleri belli olduktan sonra aşağıdaki linklere tıklayarak sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Toplu konut projesinin kura sonuçları ile ilgili daha fazla bilgi edinmek için 444 86 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Kura sonuçları akşam saatlerinde TOKİ’nin resmi web sitesinde aşağıdaki linkten yayınlanacaktır.

2+1 ve 3+1 tip konutların kura listesi için tıklayınız…

Diğer Toki Haberleri için tıklayınız….