Kategoriler
Toki Haberleri

Tunceli Mazgirt Akpazar Toki kura sonuçları

Tunceli Mazgirt Akpazar Toki kura sonuçları yapılacak olan çekiliş ile belli olacaktır. Bu Tunceli Mazgirt Akpazar toplu konut projesi Toplu Konut İdaresi Başkanlığı öncülüğünde sosyal konut projesi kapsamında hayata geçirilmektedir. Toplu konut projesi Tunceli İli, Mazgirt İlçesi, Akpazar Mahallesi’nde yer almaktadır. Bununla birlikte bu toplu konut projesinde hak sahipliği kura çekilişi yapılacaktır.

Sosyal konut projesi kapsamında başlatılan kampanyada Türkiye genelinde 81 ilde hayata geçirilmektedir. Tunceli Mazgirt Akpazar Mahallesi  79  Konut projesinde yer alan konutlar için kura çekilişi yapılacaktır. Bu konut projesinde kalan toplam 35 adet konutun konut belirleme kurası çekilişi yapılacaktır. 35 adet konutun ise 16 tanesi 2+1 tip konutlardan meydana gelmektedir. Ayrıca 19 tanesi ise 3+1 tip dairelerden meydana gelmektedir. Sosyal konutların kura çekilişleri ise 03 Ağustos 2023 tarihinde başlayacaktır. Çekiliş sonucu ile birlikte Tunceli Mazgirt Akpazar Mahallesi 79  Konut projesindeki konut sahipleri belli olacaktır.

Tunceli Mazgirt Akpazar Mahallesi 79 Konut kura çekilişi

Bu Tunceli Mazgirt Akpazar Mahallesi  79  Konut projesinde yer alan konutlar için konut belirleme kurası çekilişi 03 Ağustos 2023 tarihlerinde yapılacaktır. Hak sahipliği kura çekilişi 03 Ağustos 2023 tarihinde Perşembe günü yapılacaktır. Ayrıca kura çekilişi Perşembe günü saat 11:00’de başlayacaktır. Tunceli Mazgirt Akpazar Toki Konutları projesinde toplam 79 adet konutun kura çekilişi yapılacaktır.

Konut Belirleme Kurası çekilişi TOKİ’nin sosyal medya (FaceBook, Twitter, YouTube ve Instagram) hesaplarından canlı yayınlanacaktır. Projedeki 79 adet konut için başvurular yapılmıştır.

Bu toplu konut projesindeki 2+1 tip daireler brüt 84.17 metrekare büyüklüğe sahiptir. 3+1 tip daireler brüt 106.21 metrekare büyüklüğe sahiptir. Ayrıca fiyatlara bakıldığında ise 2+1 tip dairelerin fiyatları 706.233,46 TL’den başlamaktadır. Bununla birlikte 3+1 tip dairelerin fiyatları ise 895.481,17 TL’den başlamaktadır.

Hak sahiplerine konutlar, başvuru bedeli düşüldükten sonra kalan tutar üzerinden ilk etapta yüzde 10 peşinat ödenmektedir. Kalan tutar ise 180 ay vade ile ödenebilmektedir. Peşinat, sözleşme imzalama aşamasında ödenecektir. Ayrıca 2+1 dairelerin en düşük taksitleri 3.531,17 TL’den başlamaktadır. 3+1 tip dairelerin en düşük taksit tutarı ise 4.477,41 TL’den başlamaktadır.

Hak sahiplerine konutlar, başvuru bedeli düşüldükten sonra kalan tutar üzerinden ilk etapta yüzde 10 peşinat ödenmektedir. Kalan tutar ise 180 ay vade ile ödenebilmektedir. Ayrıca peşinat, sözleşme imzalama aşamasında ödenecektir.

Tunceli Mazgirt Akpazar Toki kura sonuçları

Toplu konut projesindeki tüm dairelerin kura çekilişi 03 Ağustos 2023 tarihinde Perşembe günü yapılacaktır. Ayrıca hak sahibi belirleme kura çekilişi saat 11:00’de canlı olarak TOKİ’nin sosyal medya hesaplarından yayınlanacaktır. Tunceli Mazgirt Akpazar Mahallesi 79 Konut projelerindeki konutların hak sahipliği kuraları çekildikten sonra daire sahipleri belli olmuştur. Toplu konut projesi hak sahipliği belirleme kuraları ile ilgili detaylı bilgi için 444 86 54 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Tunceli Mazgirt Akpazar Mahallesi 79 Konut kura çekilişi canlı izle

Diğer Toki haberleri haberleri için tıklayınız…