Kategoriler
Proje Haberleri

Turan Yaşamkent nerede

Demirten İnşaat imzası ile Turan Yaşamkent projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Denizli ilinin Merkezefendi ilçesinde inşa ediliyor. Projede yer alan konutlar modern mimarisi ve aile yaşamına uygunluğu ile dikkat çekiyor.

Proje toplamda 5 bin 845 metrekarelik arsa alanında inşa ediliyor. Bahsi geçen konutlar toplamda 6 bloktan meydana gelen bir site anlayışı içerisinde yaşama kazandırılıyor. Altı konut bloğundan meydana gelen proje bünyesinde 70 konut barındıracak şekilde hayata geçiriliyor.

Projede yer alan konutlar nerede?

Projede yer alan konutların Denizli ilinin Merkezefendi ilçesinde inşa edilmekte olduğunu belirtmiştik. Turan Yaşamkent projesinde yer alan konutlar Karahasanlı Mahallesi’nde konumlandırılmış durumda. Projede bulunan konutlar merkezi lokasyonu ile dikkat çekiyor. Proje, şehir hastanesi ve eğitim kurumlarına yalnızca birkaç dakikalık yürüme mesafesinde inşa ediliyor. Şehir kalabalığından uzak bir bölgede bulunan proje, ulaşımı kolay bir bölgede bulunuyor.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede yer alan konutlar tek bir plandan meydana geliyor. Bu şekilde bahsi geçen konutların tümü 3+1 daire tipinde inşa edilmekte. Turan Yaşamkent projesinde yer alan 3+1 daire tipindeki konutların büyüklükleri ise 175 metrekare olarak tasarlanmış durumda. Projede bulunan konutlar merkezi ısıtma sistemine sahip bir şekilde inşa ediliyor. Bahsi geçen projede site içerisinde açık ve kapalı otopark hizmeti yer alıyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede yer alan konutlar daire büyüklüğü ve konut tipinde olduğu gibi fiyatlarda da tek bir seçenekten başlıyor. Turan Yaşamkent projesinde yer alan 3+1 daire tipindeki 175 metrekare büyüklüğe sahip olan konutların brüt metrekare fiyatları 2 bin 343 TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Projede bulunan 3+1 konutların fiyatları ise 410 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılıyor.

Projede yer alan konutların çalışmalarının 2020 yılı içerisinde tamamlanması planlanıyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından da konutların alıcılarına teslim edilmesi planlanmakta.

Telefon: 0 533 021 86 86