Kategoriler
Proje Haberleri

Türk Evleri 5 Gömeç satışa sunuldu

Türk Evleri 5 Gömeç konut projesi modern mimarisi ve kaliteli malzemelerle tasarlanan daireleri ile sahiplerini bekliyor. Balıkesir’in Gömeç İlçesinde yükselen Ema Yılmaz İnşaat firması güvencesiyle hayata geçirilmektedir. Aynı zamanda bu konutlar iki konut tipine sahiptir. Proje ayrıca yapım aşamasında olup, daireler özel fiyatlarla satıştadır. Projeyle ilgili bütün detayları haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Konut projesi, Gömeç İlçesi Mithatpaşa Mahallesi üzerindeki arazi alanı içerisinde inşa edilmektedir. Aynı zamanda Türk Evleri 5 Gömeç modern ve lüks daireleri ile kaliteli bir yaşamı garantilemesi ile dikkat çekmektedir. Proje kapsamındaki daireler klima, kombi ve ankastre seti takılı olarak teslim edilecektir. Aynı zamanda projenin bodrum katında daire sahiplerine ait sosyal aktivite ve sohbet edebilecekleri ortam kullanım alanına da yer verilecektir.

Balıkesir Gömeç konut projesinde iki tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Proje 2+1 ve 3+1 tip dairelerden oluşmaktadır. Aynı zamanda proje kapsamındaki 2+1 daireler brüt 106 metrekare büyüklüğündedir.

Türk Evleri 5 Gömeç konumu ve fiyatları hakkında

Balıkesir konut projesi, Gömeç’te Mithatpaşa Mahallesinde çevreye hakim ve kiralama potansiyeli yüksek bir noktada konumlandırılmıştır. Ayrıca proje Gömeç pazarının karşısında, Gömeç meydanına çok yakın ve merkezi konumda yer almaktadır.

Bu konutlarda fiyatları dairenin tipine, bulunduğu kat ve cepheye göre değişiklik gösterebilmektedir.

Proje kapsamında satışları devam eden daireler lansmana özel avantajlarla satışa sunulmaktadır.

Brüt 106 metrekare alana sahip 2+1 tip daireler 495 bin TL’den satışa sunulmaktadır.

Ayrıca projenin Mart 2022’de teslim edilmesi planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0532 637 28 01 ve 0532 583 70 91 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…