Kategoriler
Proje Haberleri

Tuzla Ambiyans teslimleri başlıyor

Tuzla Ambiyans projesi adından da anlaşılacağı gibi İstanbul ilinin Tuzla ilçesinde hayata geçiriliyor. Teslimlerinin başlaması planlanan Tuzla Ambiyans projesi Şahsuvaroğlu Grup imzası ile yaşama kazandırılıyor.

Modern mimarisi ve zengin sosyal alanları ile dikkat çeken Tuzla Ambiyans projesi birbirinden bağımsız bloklardan meydana geliyor. Altı katlı olarak tasarlanan bloklarda Tuzla Ambiyans projesi kapsamında toplamda 253 adet daire bulunuyor.

Tuzla Ambiyans projesi daire özellikleri neler?

Tuzla Ambiyans projesinde yer alan konutlar birden fazla seçenekle alıcılarına sunuluyor. Proje kapsamında 1+1’den 5+1’e kadar farklı tipte daireler yer alıyor. Tuzla Ambiyans projesinde yer alan dairelerin büyüklükleri ise 104 metrekare ile 393 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.

Tuzla Ambiyans projesi daire fiyatları ne kadar?

Satışlarına tüm hızıyla devam edilen Tuzla Ambiyans projesinde 1+1 konutlar 503 bin 6 TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunuluyor. Projede yer alan 2+1 konutlar 675 bin 170 TL’den, 3+1 tipteki konutlar ise 1 milyon 170 bin 451 TL’den başlayan fiyatlarla satışa çıkarılmış durumda. Tuzla Ambiyans projesindeki 4+1 konutlar 2 milyon 106 bin 179 TL’den başlayan fiyatlarla alıcılarına sunulurken, 5+1 tipteki konutlar ise 2 milyon 281 bin 63 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Tuzla Ambiyans projesi sosyal olanakları neler?

Tuzla Ambiyans projesinde alıcılara lüks ve konforlu bir yaşamın kapıları aralanıyor. Site sakinleri için yüzme havuzu, oyun parkı ve sosyal alanlar donatıların arasında yer alıyor. bunların haricinde kapalı otopark hizmeti de sağlanıyor.

Tuzla Ambiyans projesi nerede?

Tuzla Ambiyans projesi Yayla Mahallesi Çelikel Sokak No:1 Tuzla ilçesi İstanbul ilinde konumlandırılmış durumda. Proje, havalimanına ve üniversitelere olan yakınlığı ile dikkat çekiyor.

Tuzla Ambiyans projesi ne zaman teslim edilecek?

Tuzla Ambiyans projesinde yer alan konutların, inşalarının tamamlanmalarının ardından 2019 yılının Nisan ayı içerisinde alıcılarına teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0 549 827 47 34