Kategoriler
Proje Haberleri

Tuzla Doğa 2 Evleri topraktan avantajlı satışlar

Tuzla Doğa 2 Evleri projesi topraktan satış avantajları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu İstanbul’un Tuzla İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Farkındalık Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde 2 blok ve toplam 24 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler normal ve dubleks olmak üzere 2 artı 1, 3 artı 1, 4 artı 1 ve 5 artı 2 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Farkındalık Yapı güvencesi ile tasarlanan projede her biri 6 katlı olmak üzere 2 adet konut bloğu yükselmektedir. Bahsi geçen bloklarda toplam 24 adet daire yer almaktadır. Bu dairelerin 10 tanesi 2 artı 1, 10 tanesi 3 artı 1, 2 tanesi 4 artı 1 dubleks ve 2 tanesi de 5 artı 2 dubleks konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 110 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 140 metrekaredir. 2 artı 1 dairelerde ebeveyn banyosu, Amerikan mutfak ve balkon yer almaktadır. 3 artı 1 dairelerde ebeveyn banyosu, kapalı mutfak ve balkon yer almaktadır. 4 artı 1 dubleks dairelerde çift ebeveyn banyosu ve teras alanı mevcuttur. Ayrıca 5 artı 2 dubleks dairelerde 3 adet ebeveyn banyosu ve teras yer almaktadır.

Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Tüm bağımsız bölümlere en az 1 araç sağlayacak kadar kapalı veya açık otopark alanı mevcuttur. Üstelik her blokta, yönetmeliğe uygun bir adet 10 kişilik olmak üzere 1 adet asansör kapalı otoparka kadar inen asansör bulunacaktır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar doğalgazlı yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Akıllı ev sistemi özelliği ile telefondan daire yönetimi sağlanmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Salon ve oda zeminleri, birinci sınıf kalitede laminat parke uygulaması yapılmaktadır. Antre, koridor, mutfak ve banyolar birinci sınıf kalitede marka seramik döşemesi yapılmaktadır. Banyolarda duş alanlarına birinci sınıf marka ve kalitede temperli camlı duşakabin takılacaktır. Ayrıca su tahliyesi linner süzgeç ile sağlanacaktır. Bunun yanı sıra flotal aynalı, Hilton tipi lavabolu, tezgahlı, seramik evyeli, High Gloss veya Membran, kapaklı özel üretim banyo dolabı yapılacaktır. Mutfak dolap kapakları Mdf üzeri membrane kaplama veya lake olacaktır. Ayrıca mutfak dolapları ankastre ürünlerine uygun olarak yapılacaktır. Tezgahlar minimum 3 cm kalınlığında birinci sınıf granit, mermer, akrilik veya kuvars malzemeden olacaktır. Tezgah üzerinde paslanmaz çelik evye konulacaktır. Üstelik mutfaklara üçlü ankastre seti takılacaktır.

Tuzla Doğa 2 Evleri konumu hakkında

Söz konusu proje, İstanbul’un Tuzla İlçesi Postane Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Yayla Yolu Caddesi Sevda Sokak üzerinde yer almaktadır. Üstelik söz konusu projede konutlar bulunduğu kat ve konumuna göre deniz manzarasına sahiptir.

Tuzla Doğa 2 Evleri fiyatları ne kadar?

Tuzla Doğa 2 Evleri projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Ayrıca topraktan avantajlı satışlar mevcuttur. Brüt 110 metrekare olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 2.050.000 TL’den satışa sunulmuştur. Bununla birlikte brüt 140 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 3.250.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (532) 541 88 48 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…