Kategoriler
Proje Haberleri Projeler

Udi Yapı Kaptan Arif satışları başladı

Udi Yapı Kaptan Arif projesi İstanbul Kadiköy’de yer almaktadır. Udi Yapı tarafından hayata geçirilen projede 2 oda 1 salon daireler bulunmaktadır. İnşaatı devam eden dairelerin satışları başlamış durumdadır. Satışta olan dairelerin özellikleri, büyüklükleri, fiyatları ve proje hakkında diğer merak edilenler haberin devamında yer almaktadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Udi Yapı Kaptan Arif projesi toplam 9.500 metrekare inşaat alanı üzerinde yer almaktadır. Bu alanda 13 katlı olarak yükselen tek binada 56 adet ev bulunmaktadır. Dairelerin her biri 2 oda 1 salon olarak tasarlanmaktadır. Tek tip olan dairelerin hepsi aynı büyüklüktedir. Dairelerin hepsinde balkon bulunmaktadır. Balkonlar geniş tasarımlı olduğundan hem yaz hem kış aylarında oturmak için müsaittir. Dairelerin içleri birinci sınıf malzemeler ile özel tasarım olarak tasarlanmaktadır. Konutlarda mutfak ile salon ayrıdır. Ortak kullanım banyosunun dışında dairelerde ebeveyn banyosu da bulunmaktadır. Ebeveyn banyosu yatak odası içinde yer almaktadır. Binalar hem ısı hem ses yalıtımına sahiptir. Elektrik kesintileri için jeneratör, su kesintileri için hidrofor ve su deposu bulunmaktadır.

Udi Yapı Kaptan Arif projesinde katlara iniş çıkış için asansör sistemi bulunmaktadır. Araç park etmek için her daireye kapalı otopark hakkı verilmektedir. Site içinde güvenliği sağlamak için 7/24 kesintisiz güvenlik hizmeti verilmektedir. Bu hizmete ek olarak kamera ile de güvenlik kontrolü sağlanmaktadır. Dairelerin ısınması yerden ısıtma ile sağlanmaktadır. Serinlemek için ise klima kullanılmaktadır.

Udi Yapı Kaptan Arif projesinde sosyal donatılar ve satışlar

Proje geniş peyzaj alanına sahiptir. Bu alanda çocuklar için özel çocuk oyun alanı vardır. Çocuk oyun alanları dışında özel dinlenme alanları da hazırlanmaktadır. Projenin inşaatı devam etmektedir. Satışları başlayan dairelerin 2023 yılı Temmuz ayında teslim edilmesi planlanmaktadır. 2 oda 1 salon olan dairelerin tamamı brüt 110, net 82 metrekare büyüklüğündedir. Daireler şu anda 6 milyon 850 binden başlayan fiyatlar ile satılmaktadır. Fiyatlar zaman içinde değişmektedir. Bunun için güncel fiyatları ve ödeme seçeneklerini firmanın kendisinden öğrenebilirsiniz. Proje için 0 (216) 384 01 58 ve 0 (539) 406 72 58 numaraları bulunmaktadır. Ek olarak istediğiniz tüm bilgileri bu numaralardan alabilirsiniz.

Diğer projelere göz atmak için tıklayınız…