Kategoriler
Proje Haberleri

Ula Yeşil Yaka Villaları satışları devam ediyor

Ula Yeşil Yaka Villaları projesi huzurlu, mutlu ve eğlenceli yaşam alanları ile cennetin kapılarını aralıyor. Projenin konumu Muğla’nın Ula İlçesi’nde yer almaktadır. A Yapı tarafından hayata geçirilen proje modern yapısı ile dikkat çekmektedir. 10323 metrekarelik alan üzerinde 20 adet lüks villa bulunmaktadır. Bu villalar 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

A Yapı güvencesi ile tasarlanan proje 10.323 metrekarelik alan üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde toplam 20 adet lüks yapıda villa yer almaktadır. Bu villaların 13 tanesi 3 artı 1, 7 tanesi ise 4 artı 1 villa seçeneklerine sahiptir. Villaların her biri tam müstakildir. Satışa sunulan 3 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü net 150 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 villa tipindeki konutların net büyüklüğü 207 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Her villaya özel açık yüzme havuzu bulunmaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. Giyinme odası, ebeveyn banyosu, duşakabin, gömme dolap, kiler, şömine ve vestiyer gibi pek çok özelliğe sahiptir. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Ula Yeşil Yaka Villaları konumu hakkında

Proje, Muğla’nın Ula İlçesi Çıtlık Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Villaların her biri orman manzarasına sahiptir. Gökova Körfezi’ne yakın olan proje deniz, kum, güneş ve ekstrem sporlarına sahip bir bölgede yükselmektedir. Bununla birlikte Kitesurf Sahili ve Azmak Nehri ile dikkat çeken Akyaka’ya 10 dakikalık mesafede yer almaktadır.

Ula Yeşil Yaka Villaları fiyatları ne kadar?

Ula Yeşil Yaka Villaları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. 3 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 6.000.000 TL’den satışa sunulmuştur. Ayrıca 4 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 7.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (452) 888 70 00 veya 0 (532) 612 60 69 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…