Kategoriler
Proje Haberleri

Uluırmak Evleri satışları devam ediyor

Uluırmak Evleri projesi kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilmekte olup Meram Belediye öncülüğünde yapımı devam etmektedir. Projenin konumu anlaşılacağı üzere Konya’nın Meram İlçesi’nde yer almaktadır. Geniş araziye sahip site içerisinde 18 adet blok ve toplam 1646 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Her biri 10 katlı olan 18 konut bloğunda toplam 1646 adet daire yer almaktadır. Bahsi geçen daireler 1 artı 1, 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Ayrıca proje kapsamında 5.000 metrekarelik ticari üniteler yer almaktadır. Satışa sunulan 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 166 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 127 metrekare olmaktadır. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için 320 araçlık açık otopark ve 1650 araçlık kapalı otopark alanı mevcuttur. Projenin 32.000 metrekaresi yeşil alanlara ayrılmıştır. Bu geniş alan içerisinde cami, çocuk oyun parkı ve açık Fitness alanı yer almaktadır. Bloklarda asansör sistemi mevcuttur. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur.

Uluırmak Evleri konumu hakkında

Proje, Konya’nın Meram İlçesi Uluırmak Ali Hoca Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Maraş Caddesi üzerinde yer alan proje pek çok lokasyona yakın konumdadır.

Uluırmak Evleri fiyatları ne kadar?

Uluırmak Evleri projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 166 metrekare olan 3 artı 1 dairelerin fiyatı 800.000 TL’den satışa sunulmuştur. Üstelik otomatik araçlar takas olarak değerlendirilebilmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0536 032 03 13 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…