Kategoriler
Proje Haberleri

Umut Life Esenköy ayrıcalıklı fırsatları ile satışta

Umut Life Esenköy projesi bulunduğu bölgenin en parlak noktasında yatırımcılarını bekliyor. Projenin konumu Zonguldak’ın Kozlu İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca keyifli ve konforlu yaşam alanları ile dikkat çeken proje Umut Pen tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisindeki tek blokta 1 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Umut Pen kalite ve güvencesiyle tasarlanan projede 10 katlı tek konut bloğu yükselmektedir. Bahsi geçen blokta 1 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 66 metrekare ile 72 metrekare arasında değişmektedir. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için kapalı otopark alanı mevcuttur. Ortak alan içerisinde oturma alanları bulunmaktadır. Blokta asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Isıtma sistemi olarak doğalgaz mevcuttur. Ayrıca kombi takılı olarak teslim edilmektedir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. İçerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Konforlu ve lüks yaşam alanları sunan dairelerde geniş ve ferah balkonlar yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Umut Life Esenköy konumu hakkında

Proje, Zonguldak’ın Kozlu İlçesi Esenköy Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bölgenin en değerli lokasyonunda yükselen proje pek çok lokasyona yakın konumda yer almaktadır. Tıp Fakültesine ve BEÜ Araştırma Hastanesine 60 metrelik yürüme mesafesindedir. Bununla birlikte Bahçeşehir Kolejine 400 metre uzaklıkta yer almaktadır.

Umut Life Esenköy fiyatları ne kadar?

Umut Life Esenköy projesinde fiyatlar metrekaresine ve bulunduğu kata göre farklılık göstermektedir. Brüt 72 metrekare olan 1 artı 1 dairelerin fiyatı 775.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (541) 573 86 02 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…