Kategoriler
Emlak Haberleri Kampanyalar Manşet

Univa projesinde indirim ve ödeme kampanyası

Univa projesi, Türkiye’de yeni bir yatırım modelini gerçekleştiriyor. Erkan Holding’in hayata geçirdiği proje, yatırımcılara öğrenci evi satın alımında çeşitli avantajlar sunuyor.

Yatırımcıları öğrenci evi satın almaya yönlendirecek proje, yeni bir kampanyaya imza attı. İndirim ve düşük taksit seçeneği sunan proje, yatırımcıları öğrenci evi sahibi yapıyor.

Yeni bir kampanya başlatan yatırım amaçlı öğrenci evi projesindeki satın alımlarda tapu teslimleri hemen gerçekleşiyor. Yurt dışında da faaliyet gösteren yatırım projesindeki satın alımlarda yüzde 5 peşinat, yüzde 10 indirim, 50 ay vadeyle 1.640 lira taksit imkânı sağlanıyor.

Kampanya hakkında bilgi veren Erkanlı Holding Genel Müdürü Evrim Karayel “Univa olarak Sakarya, Kocaeli ve Düzce’deki projelerimizle birçok ilke öncülük ettiğimiz gibi yatırımcılara da alım şartları konusunda çok sayıda kolaylık sağlıyoruz. Bu kapsamda yeni başlattığımız kampanyamız sayesinde yatırım yapmak isteyenler ayda 1.640 TL gibi düşük taksitler ile öğrenci evi sahibi olabilecekler.” sözlerini kullandı.

Univa projesinde kira ve kazanç artışı garantisi

Tapu teslimatının hemen yapıldığı Univa projesinde öğrenci evi alana beş yıl kira ve kazanç artışı garantisi veriyor.

Projedeki öğrenci evleri; 8 yılda amortisman, 5 yıl kira garantisi ve yüzde 65 oranında fiyat artışı garantisi bulunuyor. Erkan Holding’in yaşama geçirdiği projede yapılan peşin ödemede ise indirim fırsatları sunuluyor.

Öğrenci evlerinin satışı çok kısa bir sürede tamamlandı

Yatırım amaçlı öğrenci evi projesinin Türkiye’de bir ilke imza attığını söyleyen Müdür Karayel, “Yeni başlattığımız kampanyamız kapsamında da yatırım yapmak isteyenler, ayda 1.640 TL gibi düşük taksitler ile kira öder gibi öğrenci evi sahibi olabilecekler.” ifadelerini kullandı.

Satışlar çok kısa bir sürede tamamlandı

10 farklı ülkede yükseliş gösteren Univa, “Tek Çatı Altında Dünyanın En Büyük Öğrenci Evi” olarak nitelendirilen 2.424 adet yatak kapasitesindeki öğrenci evini Sakarya’da kurdu.

Firma’nın verdiği bilgilere göre Sakarya’daki satışlar kısa bir sürede biterken Kocaeli ve Düzce’de bulunan öğrenci evlerinin satışları devam ediyor. Kocaeli’deki projede 786 adet yatak kapasitesi bulunurken Düzce’deki projede bin 701 adet yatak kapasitesi bulunuyor.