Kategoriler
Proje Haberleri

Univa Sakarya için Erkanlı Holding ve Turkcell anlaştı

Erkanlı Holding, 2 bin 500 öğrenci kapasiteli öğrenci evi Univa Sakarya projesi internet hizmeti için Turkcell ile anlaşma imzalanmıştır. Böylece Univa öğrencileri Turkcell ile internete maksimum hızda erişime sahip olacaktır. Üstelik bununla birlikte yüksek kapasiteyle, güvenli ve kesintisiz erişim sağlayabilecekler. Turkcell, etüt ve bilgisayar odaları ile kütüphanelerle birlikte Univa Sakarya’nın her noktasında problemsiz çekim gücü hizmeti verecektir. Üstelik yeni nesil internet teknolojileri ile gençlere sorunsuz bir bağlantı sağlayacaktır.

Univa Sakarya Eylül 2022’de hizmete başlayacak

Univa Sakarya projesi 2022 yılı Eylül ayı içerisinde hizmet vermeye başlayacaktır. Ayrıca tıpkı öğrenciler gibi genç düşünen ve dinamik bir anlayışla hayata geçecektir. Böylece gelişmiş sosyal alanlar ile öğrencilerin istekleri ve beklentileri profesyonel şekilde karşılanacaktır.

Bu sosyal alanlar içerisinde; konferans odaları, spor salonları ve spor stüdyoları, kafe & restoran, spa ve kapalı havuz bulunmaktadır. Ayrıca lounge alanları, TV ve oyun odaları, karaoke, mağazalar, market, fotokopi merkezi ve kuaför mevcuttur. Bunun yanı sıra kuru temizleme, çamaşır & ütü odası, sanat ve müzik odası, depolama sistemi, revir, kapalı otopark, aileler için kısa süreli konaklama imkanı gibi birçok hizmet vermektedir.

Sırada Univa Düzce ve Univa Kocaeli kampüsleri var

Univa Sakarya projesi Sakarya Üniversite’ne 5 dakika yürüme mesafesinde yer almaktadır. Ayrıca Univa Sakarya’nın ardından Univa Düzce ve Univa Kocaeli kampüsleri de tamamlanarak hizmete açılacaktır.

Diğer emlak haberleri için tıklayınız…