Kategoriler
Emlak Haberleri Manşet

Urla Casablanca Evleri yüzde 0,79 oranlı vade

Yunusoğlu İnşaat’ın imzasının bulunduğu Urla Casablanca Evleri projesinde 12 adet apart, 13 adet villa bulunuyor. Yeşil alanlarla kaplı proje, 5 dönümlük arsa alanında yer alıyor. Teslimlerinin hemen yapıldığı projeye deniz ve orman manzaraları eşlik ediyor.

Merkezî bir konumda yükselen projedeki satın alımlarda yüzde 0,79 faiz oranlı banka kredisi kullanılabiliyor. Yeşil alanlarla kaplı site alanında, konutlara özel bahçe alanı da bulunuyor. İzmir’in ilçesinde yer alan proje alanındaki güvenlik hizmetleri, aralıksız olarak çalışıyor.

Projedeki sosyal imkânlar

Kalabak’ta inşa edilen projede seyir terasları ve genişlik ölçüsü yüksek değere sahip açık yüzme havuzu bulunuyor. Çamlıçay’a konumlandırılan projedeki açık yüzme havuzunun yanı başında oturma alanları yer alıyor.

İnşaatı tamamlanmış olan ev ve villalara sahip projedeki yüzme havuzunda, çocuklara ayrılmış bölüm de bulunuyor.

Urla Casablanca Evleri fiyatlar

Urla Casablanca Evleri projesindeki 3 odalı ve 1 salonlu konutlar net 150  metrekare büyüklüğünde, 4 odalı ve 1 salonlu konutlar 210 metrekare büyüklüğünde, 5 odalı ve 1 salonlu konutlar 315 metrekare büyüklüğünde bulunuyor.

Çarşıya yürüme mesafesinde bulunan projedeki yer alan dairelerin fiyatları henüz belli değil.

Urla içesinde bulunan projedeki konut seçenekleri arasında teraslı, depo alanlı ve ebeveyn banyolu evlere yer veriliyor.

Projede nerede bulunuyor?

Urla Casablanca Evleri projesinin sakinleri ilçe merkezine ve Pazaryeri’ne 2 dakikada ulaşabiliyor. Otoban çıkışına 5 dakikalık mesafede bulunan projeden, İzmir’e sadece 20 dakikada varılabiliyor.

Havalimanına ve Çeşme ilçesine yarım saatlik uzaklıkta yer edinen proje, Urla Devlet Hastanesine 6 dakikalık uzaklıkta bulunuyor.

Urla Casablanca adres

Satış ofisinin ve merkez ofisinin 3039. Sokak, Kalabak – Urla/İzmir açık adresinde bulunduğu projenin detaylarına “0232 239 20 39” telefon numarasını arayarak veya “[email protected]” elektronik posta adresine yazarak ulaşabilirsiniz.