Kategoriler
Proje Haberleri

Urla Deryası Evleri satışları devam ediyor

Urla Deryası Evleri projesi Sabancı İnşaat firması tarafından hayata geçirilmektedir. Villa projesi İzmir İli, Urla İlçesi, Rüstem Mahallesi’nde yer almaktadır. Söz konusu proje ne zaman teslim edilecek, villa tipleri ve büyüklükleri ne kadar, satılık villa fiyatları ne kadar? Tüm bu soruların cevabı haberimizin devamında yer almaktadır.

Projenin özellikleri neler?

Villa projesi Rüstem Mahallesi’nde yer alan arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Urla villa projesinde toplam dört adet villa yer almaktadır. Ayrıca bu villalar üç katlı olarak tasarlanmıştır. Bu villalar 4+1 tipinde projelendirilmiştir. Büyüklük olarak ise villalar brüt 220 metrekare büyüklüğe sahiptir.

Villalarda yangın alarm sistemi duşakabin, ankastre fırın, giyinme odası, ıntercom sistemi gibi özellikler yer almaktadır. Ayrıca villa projesinde kiler, akıllı ev sistemi, çamaşır odası, ebeveyn banyosu, klima mevcuttur. Bunların dışına ayrıca hırsız alarm sistemi, set üstü ocak, çelik kapı gibi bir çok özellikte yer almaktadır. Köşe villalarda yüzme havuzu, kamera sistemi, açık otopark alanı, ayrıca ısı yalımı projede yer almaktadır.

Urla Deryası Evleri fiyatları ne kadar?

Söz konusu villa projesinde toplam 4 adet villa yer almaktadır. Villaların iki tanesi yüzme havuzlu, diğer iki tanesinde ise yüzme havuzu bulunmamaktadır. Brüt 220 metrekare olan villaların fiyatları ise 18 milyon TL’den başlamaktadır.

Urla villa projesinde inşaat çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. Villa projesinin teslim tarihi ise 2023  yılının 3. çeyreği olacak şekilde planlanmıştır. Söz konusu villa projesi anahtar teslim şeklinde teslim edilecektir.

Urla Deryası Evleri nerede yer alıyor?

Villa projesi İzmir İli, Urla İlçesi, Rüstem Mahallesi’nde yer almaktadır. Proje alışveriş Merkezleri’ne, hastane, belediye, eczane, eğitim kurumlarına yakın bir konumdadır. Ayrıca villa projesi market, sağlık ocağı, park, semt pazarı gibi alanlara da yakın bir konumda yer almaktadır.

Proje hakkında detaylı bilgi almak için 0232 754 35 74 veya 0532 200 99 32 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…