Kategoriler
Proje Haberleri

Ustaoğlu Sitesi Gerze satışları başladı

Ustaoğlu Sitesi projesi Sinop’un Gerze İlçesi’nde eşsiz ve huzurlu yapısı ile sahiplerini bekliyor. Söz konusu proje Ustaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 1.200 metrekarelik arsa alanı üzerinde 2 blok ve toplam 22 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler ise 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ustaoğlu İnşaat güvencesi ile yaşama geçirile proje 1.200 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Site içerisinde her biri 5 katlı olmak üzere 2 adet konut bloğu yükselmektedir. Bu bloklarda biri 11, diğeri de 11 olmak üzere toplam 22 adet daire yer almaktadır. Üstelik söz konusu daireler 2 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 90 ile 95 metrekare arasında değişmektedir. Her dairenin araçlarını park edebilmesi için açık otopark alanı mevcuttur. Ayrıca tüm bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Tüm daireler birinci sınıf işçilik ve malzeme kalitesi ile inşa edilmektedir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Tüm dairelerin giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Projedeki tüm dairelerde ferah yapıda balkon alanları yer almaktadır.

Ustaoğlu Sitesi nerede yer alıyor?

Sinop’un Gerze İlçesi’nde yer alan proje 19 Mayıs Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bahsi geçen proje Sinop’un eşsiz bir lokasyonunda lüks bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Üstelik yakın çevresinde eczane, hastane, sağlık ocağı, okullar bölgesi, zincir marketler bulunmaktadır. Taksi durağı ile birlikte otobüs, minibüs ve dolmuş durakları yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Ustaoğlu Sitesi fiyatları ne kadar?

Ustaoğlu Sitesi projesinde fiyatlar konutların bulunduğu konuma göre farklılık göstermektedir. Brüt 90 ile 95 metrekare arasında olan 2 artı 1 dairelerin fiyatı 1.300.000 TL ile 1.500.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0 (533) 706 82 37 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…