Kategoriler
Proje Haberleri

​Üstgrup Mezire satışları başladı

​Üstgrup Mezire projesi Üstgrup İnşaat firmasının yeni projesi olarak alıcılarına butik bir yaşam konsepti sunmaktadır. Projenin konumu Kocaeli’nin Başiskele İlçesi’nde yer almaktadır. Site içerisinde arakat ve bahçe dubleks olmak üzere 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut seçenekleri bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Üstgrup İnşaat firması imzası taşıyan projede her biri 5 katlı olmak üzere lüks yapıda bloklar yükselmektedir. Butik bir site konsepti içerisinde yükselen bloklarda 2 artı 1 ve 3 artı 1 arakat daireler ile 3 artı 1 ve 4 artı 1 dubleks daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 arakat dairelerin büyüklüğü brüt 123 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 82 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık otopark alanı mevcuttur. Giriş katında yer alan dairelerin kendilerine ait bahçe alanları bulunmaktadır. Bloklarda asansör sistemi yer almaktadır. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Konutlarda ebeveyn banyosu ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra parke zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

​Üstgrup Mezire konumu hakkında

Proje, Kocaeli’nin Başiskele İlçesi Kılıçarslan Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Merkezi konumda yer alan proje aynı zamanda deniz ve doğa manzarasına sahiptir. Devlet okulları ve özel okullar yakın mesafede yer almaktadır. Üstelik sağlık kuruluşlarına, sahile ve otoyollara yakın mesafede yer almaktadır.

Üstgrup Mezire fiyatları ne kadar?

​Üstgrup Mezire projesinde fiyatlar konut tipine göre farklılık göstermektedir. Brüt 123 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 arakat dairelerin fiyatı 2.425.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (262) 343 30 01 veya 0 (553) 314 90 00 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…