Kategoriler
Proje Haberleri

Ütopya Evleri Giresun satışları devam ediyor

Fer Mimarlık güvencesi ile yapılan Ütopya evleri Giresun, projesinde yer alan son dairelerin satışları devam etmektedir. Konut projesi Giresun, Merkez İlçesi, Erikliman Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Bu dairelerin satış fiyatı daire tipine ve büyüklüğüne göre değişiklik göstermektedir. Projede yer alan daireler 3+1 ve 3.5+1 tipinde tasarlanmıştır. 3+1 ve 3.5+1 tip dairelerin brüt büyüklüğü 155 metrekare, net olarak büyüklüğü ise 135 metrekaredir. Giresun konut projesinde yer alan bu evler modern tarzda yapılandırılmıştır.

Daire Fiyatları ne kadar?

Ütopya evleri Giresun projesinde evler genel olarak uygun fiyatlardan oluşmaktadır. Açık yüzme havuzunun yer aldığı projedeki 3+1 tip daire olarak geçen ve 8. katta bulunan evin fiyatı 820.000 olarak belirlenmiştir. Aynı şekilde 3+1 olarak satışa sunulan ancak bulunduğu kat sayısının 3 olduğu evin fiyatı 630 bin lira olarak belirlenmiştir. Konut projesinde yer alan 3.5+1 tip ev 7. katta bulunmakta ve fiyatı 810 bin liradır. Aynı şekilde 1. katta yer alan 3.5+1 tip evin fiyatı ise 600 bin lira olarak belirlenmiştir.

Ütopya Evleri Giresun Projesinde Evin İç ve Dış Yapısı

Konut projesi 2 bin 500 metrekare yüzölçümüne sahip arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Arsa alanı üzerindeki proje 2 konut bloğundan meydana gelmektedir. İki konut bloğunda ise toplam 30 adet daireye yer verilmektedir. Ütopya evleri Giresun genellikle modern tarza yapılandırılmıştır. Binanın içerisinde asansör ve ısı yalıtımı mevcuttur. Aynı zamanda dairenin içi ses yalıtımı ile de kaplanmıştır. Bu sayede evin dış yapımı şık bir görünüm kazanmanın yanı sıra kullanışlıdır. Evin iç yapısı akıllı ev sistemidir ve oldukça modern tarzdadır. Odaları geniş ve ferah olmanın yanı sıra konumu sayesinde güneş almaktadır. Ev 24 saat olmak üzere güvenlik hizmetinden faydalanılır. Açık otoparkı bulunan aynı zamanda sauna, fitness, açık hava spor salonu, çocuk oyun yerleri, kamelya veya süs havuzları gibi özelliklerle barındırmaktadır. Yüzde 70’i yeşil alana ayrılan proje genel olarak müşterinin ihtiyaçları kapsamında düzenlenmiştir.

Ütopya Evleri Giresun Konum Bilgisi

Ütopya evi projesinde konum olarak da sizlere avantaj sunmaktadır. Şehir merkezine 5 dakika, hastaneye 3 dakika, Terminali 3 dakika ve Giresun Üniversitesinde ise 2 dakika mesafesinde bulunmaktadır. Bu konumdan yararlanarak sizler kolay bir şekilde işinize veya okulunuza ulaşım olabilirsiniz. Bu proje tamamen alıcının istediği özellikleri barındırmaya yönelik yapılandırmalardan oluşmaktadır.

Evler hakkında detaylı bilgi sahip olmak için satıcı firma ile iletişime geçmeniz mümkündür. Satılık daire olan bu evler Fer Yapı Mimarlık tarafından yapılandırılmıştır.

Proje hakkında daha detaylı bilgiye sahip olmak için 0 (546) 269 90 52 numarayı arayabilirsiniz.

Diğer konut projelerini görmek için tıklayınız…