Kategoriler
Proje Haberleri

Uysal Armonia Residenza lansmana özel fiyatlarla satışta

Uysal Armonia Residenza projesi yeşil alanları ve keyifli sosyal alanları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda bu proje Uysal Yapı tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında tek blok üzerinde toplam 170 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 1 artı 1 rezidans seçeneklerine sahiptir. Söz konusu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Uysal Yapı farkıyla tasarlanan rezidans konsepte sahip projede 11 katlı tek blok yükselmektedir. Bu blokların üzerinde toplam 170 adet daire yer almaktadır. Daireler ise 1 artı 1 rezidans konsepte sahip olmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 rezidans dairelerin büyüklüğü brüt 70 metrekaredir. Ayrıca 1 artı 1 dairelerin net büyüklüğü 60 metrekare olmaktadır. 24 saat kameralı güvenlik sistemi ile korunan projede tüm daireler özel açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Üstelik kartlı geçiş sistemi özelliği yer almaktadır. Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu, basketbol sahası ve ayak tenis kortu bulunmaktadır. Aynı zamanda ortak teras alanında kamelyalar yer almaktadır. Asansör, hidrofor, jeneratör, kablo TV, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi özellikler bulunmaktadır. Bunun yanı sıra, engelli bireylerin de kolaylıkla yaşayabileceği bir tasarıma sahiptir. Daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı gibi özellikler de mevcuttur. Bu sayede, konforlu bir yaşam alanı sunulmaktadır. Bu modern konut kompleksi Amerikan mutfaklara sahiptir. Tüm mutfaklar üçlü ankastre set bulunmaktadır. Yerden ısıtma sistemine sahip dairelerinde tüm odalar klimalı olarak tasarlanmıştır.

Uysal Armonia Residenza konumu hakkında

Tekirdağ’ın Çorlu İlçesi’nde yer alan proje Hatip Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Yeni Cezaevi Bölgesi’nde konumlanan projede konutlar şehir manzarasına sahiptir. Bölgesinde pek çok alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunan bu yerleşim bölgesi aynı zamanda sağlık kurumlarına da ev sahipliği yapmaktadır. Hastaneler, sağlık ocakları ve eczaneler gibi sağlık hizmetleri sunan alanlar bulunmaktadır. Ayrıca, bölgedeki dolmuş, metro, minibüs ve otobüs duraklarına yakın mesafede konumlanmaktadır.

Uysal Armonia Residenza fiyatları ne kadar?

Uysal Armonia Residenza lansmana özel fiyatlarla satışa sunulmuştur. Brüt 70 metrekare olan 1 artı 1 rezidans dairelerin fiyatı 1.500.000 TL’den satışa sunulmuştur. Aynı zamanda projede banka kredisine uygun satışlar yapılabilmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak için 0(282) 651 20 30 veya 0(538) 840 83 46 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberlerine ulaşmak için tıklayınız…