Kategoriler
Proje Haberleri

Uysal Green Garden satışları başladı

Tekirdağ’ın Çorlu İlçesinin Hürriyet Mahallesi’nde konut projesi hayata geçirilmektedir. Söz konusu proje Uysal Yapı firması tarafından hayata geçirilecektir. Proje ultra lüks kısa katlı blokları ile dikkat çekmektedir. Uysal Green Garden konut projesi yapım aşamasında olup ayrıca dairelerin satışları devam etmektedir. Projede yer alan daire tipleri neler? Daire büyüklükleri ne kadar? Konut fiyatları ne kadar? Bütün bu soruların yanıtı haberimizin devamında yer almaktadır.

Uysal Green Garden Hangi Özelliklere Sahiptir?

Çorlu konut projesi Hürriyet Mahallesi’nde yer alan inşaat alanı üzerinde inşa edilmektedir. Konut projesi 4 blok ve 24 daireden meydana gelmektedir. Projedeki dairelerde vestiyer, giyinme odası, ebeveyn banyosu, gömme dolap, görüntülü diafon, ankastre set gibi donanımlara yer verilecektir.

Konut projesinde sitede açık yüzme havuzu, oyun parkı, spor alanı, tenis kortu, buhar odası gibi sosyal olanaklar yer almaktadır. Ayrıca projede kapıcı, jeneratör, güvenlik, otopark, kapalı garaj, kamera sistemi gibi imkanlar da sunulmaktadır. Uysal Green Garden konut projesinde tek tip daire seçeneğine yer verilmiştir. Bu daireler 3+1  olarak tasarlanmıştır. Ayrıca daireler brüt 160 metrekare alana sahiptir.

Çorlu konut projesinde daire fiyatları ne kadar?

Çorlu daire projesinde yer alan dairelerin fiyatları özel satış fırsatları ile devam etmektedir. Bu kapsamda satışa sunulan 3+1 villaların fiyatları 3 milyon TL’den başlamaktadır.

Ayrıca villa satışları krediye uygun olup lansmana özel fiyatlar devam etmektedir.

Konut projesi nerede hayata geçiriliyor?

Konut projesi Çorlu’nun Hürriyet Mahallesi, Emlak Bölgesi’nde konumlandırılmıştır. Aynı zamanda proje şehir merkezi, sağlık kurumları, okul, park gibi noktalara yakın mesafededir.

Konut projesi ile ilgili daha detaylı bilgi almak için 0282 651 20 30 ve 0538 840 83 46 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Diğer konut projeleri için tıklayınız…