Kategoriler
Proje Haberleri

Uzun Yaşam Konutları 2 fiyat

Denizli ilinin Merkez bölgesinde Uzun Yaşam Konutları 2 projesi hayata geçiriliyor. Bahsi geçen proje Uzun İnşaat imzası ile yaşama kazandırılıyor. Projede yer alan konutların çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Proje, toplamda dört konut bloğundan meydana geliyor. Projede yer alan konutlar modern mimarilerinin yanı sıra konut bloklarının yükseklikleri ile de dikkat çekiyor. Projede bulunan konut blokları bünyesinde 35 adet konut barındıracak şekilde yaşama kazandırılıyor. Projede yer alan konut blokları dokuz katlı olacak şekilde tasarlandı. Bahsi geçen projenin kaba inşaatı tamamlanmış durumda.

Projede yer alan konutlar nerede?

Projede yer alan konutlar Gültepe Mahallesi, Cinyaka Bulvarı, No:131’de konumlandırılmış durumda. Uzun Yaşam Konutları 2  projesindeki konutlar caddeye yakınlığı ile dikkat çekiyorlar.

Projede yer alan konutların özellikleri neler?

Projede yer alan konutlar tek bir daire tipinden meydana geliyor. Uzun Yaşam Konutları 2 projesindeki konutların tümü 3+1 daire tipinde tasarlanmış durumda. Buna rağmen proje kapsamında inşa edilmekte olan konutların büyüklükleri değişiklik gösteriyor. Projede yer alan 3+1 konutların büyüklükleri 160 metrekare ile 185 metrekare olarak tasarlanmış vaziyette. Projede yer alan konutların bloklarının binalarında asansör de bulunuyor.

Projede yer alan konutların fiyatları ne kadar?

Projede yer alan konutların fiyatları, konut özelliklerinde belirttiğimiz gibi tek bir daire tipinden meydana gelseler de iki ayrı plandan oluştukları için değişiklik gösteriyor. Uzun Yaşam Konutları 2  projesinde yer alan 3+1 daire tipindeki 160 metrekare konutların fiyatları 350 bin TL’den başlayarak satışa çıkarılmış durumda. Bahsi geçen projede inşa edilmekte olan 3+1 konutlardan 185 metrekare olanlar ise 450 bin TL’den başlayan fiyatlarla alıcı ve yatırımcılarına sunuluyor.

Site sakinleri için açık yüzme havuzu ve çocuk oyun alanları gibi sosyal aktivite alanları da projede yer alan donatılardan bazıları.

Projenin 2019 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Telefon: 0 258 242 43 44