Kategoriler
Proje Haberleri

V Marine Bodrum Turgutreis satışları devam ediyor

V Marine Bodrum Turgutreis projesi eşsiz bir doğa havası ile ferah bir yaşam alanı sunmaktadır. Projenin konumu Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Vizör Grup tarafından hayata geçirilmektedir. 28,263 metrekarelik arsa alanı üzerinde 170 adet dubleks daire bulunmaktadır. Bu dubleks daireler 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Vizör Grup güvencesi ile yükselen proje 28,263 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Projenin büyük parsel alanında 140 adet dubleks daire, küçük parsel alanında ise 30 adet dubleks daire yer almaktadır. Söz konusu daireler 3 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dubleks dairelerin büyüklüğü brüt 120 metrekaredir. Ayrıca 3 artı 1 dubleks dairelerin net büyüklüğü 96 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için her blokta açık otopark alanı mevcuttur. Projede 15.000 metrekarelik peyzaj alanı ile konutlara ait bahçe alanı yer almaktadır. Sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu ve yeşil alan bulunmaktadır.

Konutları ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar yerden ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Mutfaklar Amerikan mutfak modeline sahiptir. İçerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Ayrıca banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Bunun yanı sıra seramik zemin uygulaması yapılmaktadır. Antre girişinde vestiyer yer almaktadır.

V Marine Bodrum Turgutreis konumu ve fiyatları hakkında

Proje, Muğla’nın Bodrum İlçesi Bahçelievler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Söz konusu proje denize 120 metrelik bir mesafede yer almaktadır. Çevresinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı, eğitim kurumları ve sağlık kurumları mevcuttur.

V Marine Bodrum Turgutreis projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 120 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 4.000.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (532) 168 82 28 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…