Kategoriler
Proje Haberleri

V Marine Bodrum Turgutreis villaları satışta

V Marine Bodrum Turgutreis projesi isminde de anlaşılacağı üzere Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde yer almaktadır. Söz konusu proje Bodrum’u yılın her mevsimi yaşamak isteyenler için tasarlanmıştır. Aynı zamanda bu proje Vizör Grup tarafından hayata geçirilmektedir. 28.263 metrekarelik arsa alanı üzerinde 170 adet dubleks daire bulunmaktadır. Bu dubleks daireler ise 3 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Bu benzersiz proje hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Vizör Grup imzası taşıyan proje 28.263 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Projenin büyük parsel alanında 140 adet dubleks daire yer almaktadır. Küçük parsel alanında ise 30 adet dubleks daire yer almaktadır. Bahsi geçen daireler 3 artı 1 konut seçeneklerine sahiptir. Satışa sunulan 3 artı 1 dubleks daireler brüt 120 metrekare büyüklüktedir. Ayrıca 3 artı 1 dubleks daireler net 96 metrekare büyüklüğe sahip olmaktadır. Projenin bulunduğu sitede, güvenliğinizi sağlamak amacıyla 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sunulmaktadır. Her blokta açık otopark alanı sayesinde araçlar güvenli bir şekilde park edilebilmektedir.

Projede bulunan 15.000 metrekarelik peyzaj alanı ile birlikte konutlara ait özel bahçe alanları da bulunmaktadır. Üstelik sosyal alanlar içerisinde açık yüzme havuzu ve yeşil alan bulunmaktadır. Konutlar, ısı yalıtımı ve ses yalıtımı özellikleriyle birlikte yerden ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Ayrıca konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Amerikan mutfak modeline sahip konutların içerisinde ankastre mutfak seti bulunmaktadır. Banyolarda Hilton lavabo ve duşakabin bulunmaktadır. Bunun yanı sıra konutların içerisinde seramik zemin uygulaması yapılmıştır. Antre girişinde vestiyer bulunmaktadır.

V Marine Bodrum Turgutreis konumu hakkında

Muğla’nın Bodrum İlçesi’nde yer alan proje Bahçelievler Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bahsi geçen proje denize 120 metrelik bir mesafede yer almaktadır. Yakın çevresinde ise alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, park, semt pazarı, eğitim kurumları ve sağlık kurumları mevcuttur.

V Marine Bodrum Turgutreis fiyatları ne kadar?

V Marine Bodrum Turgutreis projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 120 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dubleks dairelerin fiyatı 8.000.000 TL ile 8.500.000 TL arasında değişmektedir.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (532) 168 82 28 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…