Kategoriler
Proje Haberleri

Vaat Center Aralık 2025’te teslim

Vaat Center projesi şehrin karmaşasından uzakta ve hayatın tam merkezinde eşsiz bir yaşam fırsatı sunmaktadır. Projenin konumu İstanbul’un Bağcılar İlçesi’nde yer almaktadır. Aynı zamanda bu proje Vaat Yapı İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. 25.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde toplam 653 adet konut bulunmaktadır. Bununla birlikte 39 adet mağaza ve 1 adet 5 yıldızlı otel mevcuttur. Daireler ise 1 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Bu eşsiz konsept proje hakkında detaylı bilgi sahibi olmak haberimizi inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Vaat Yapı İnşaat firması imzası taşıyan dev karma proje 25.000 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilmektedir. Proje kapsamında toplam 653 adet konut yer almaktadır. Bunun yanı sıra projede 39 adet mağaza ve 1 adet 5 yıldızlı otel mevcuttur. Bahsi geçen daireler 1 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 88 metrekaredir. Ayrıca bu dairelerin net büyüklüğü 53 metrekare olmaktadır. Söz konusu proje, İstanbul’da aradıkları kaliteli sosyalleşme olanaklarını huzur eşliğinde bulmak isteyenlere ideal yaşam sunmaktadır. Modern ve sürekli gelişime açık olan bu proje, konaklama ve yaşam alanı açısından güven, huzur ve eğlenceyi bir arada sunmayı hedeflemektedir.

Projenin sunduğu imkanlar arasında spor salonları, eğlence mekanları, yüzme havuzları yer almaktadır. Bununla birlikte çocuklar için özel oyun alanları, parklar gibi birçok sosyal ve aktivite alanı bulunmaktadır. Her dairede balkon alanları yer almaktadır. Aynı zamanda giriş katlarda bahçe alanı ve çatı katlarında ise geniş teras alanları bulunmaktadır. 24 saat kameralı güvenlik sistemi ile korunan projede her daireye özel açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Tüm konutlar akıllı ev sistemi özelliğine sahiptir. Mutfaklarda set üstü ocak, davlumbaz ve fırın gibi araçlar mevcuttur. Ayrıca Amerikan tipi bir mutfak, bulaşık makinesi ve armatür musluk batarya da bulunmaktadır. Dairede yer alan zeminler laminat ve seramik kaplamadır. Bunun yanı sıra vestiyer ve Amerikan kapı gibi özellikler de daireye ekstra konfor sağlamaktadır.

Vaat Center konumu hakkında

İstanbul’un Bağcılar İlçesi’nde yer alan proje Mahmutbey Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Basın Express bölgesinde konumlanan proje yatırım değeri devam yükselen bir lokasyonda yer almaktadır. Aynı zamanda şehrin karmaşasından uzakta ve hayatın tam içinde eşsiz bir yaşam fırsatı sunmaktadır. İstanbul Havalimanı, Tem, E5 gibi ulaşımınızı kolaylaştıracak bölgelere yakınlığıyla avantaj sağlamaktadır. Üstelik tam donanımlı hastanelere, şehrin en büyük alışveriş merkezlerine, Kanal İstanbul’a ve turistik bölgelere çok rahat ulaşım sağlanmaktadır.

Vaat Center fiyatları ne kadar?

Vaat Center projesinde fiyatlar bulunduğu kat ve cepheye göre farklılık gösterebilmektedir. Brüt 88 metrekare olan 1 artı 1 dairelerin fiyatı 5.450.000 TL ile 6.050.000 TL arasında değişmektedir. Ayrıca bahsi geçen projenin 31 Aralık 2025 tarihinde tamamlanması planlanmaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0212 656 90 90 veya 0212 489 40 40 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…