Kategoriler
Proje Haberleri

Vadi Tepe Konakları Tekirdağ’da yükseliyor

Vadi Tepe Konakları projesi estetik mimari görünümü ve zengin sosyal alanları ile sahiplerini bekliyor. Projenin konumu Tekirdağ’ın Süleymanpaşa İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca bu proje Aslanlar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde modern yapıda 11 adet villa bulunmaktadır. Bu villalar 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Aslanlar İnşaat imzası taşıyan projede modern yapıda 11 adet villa yer almaktadır. Bahsi geçen villalar 5 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 5 artı 1 villa tipindeki konutların büyüklüğü brüt 240 metrekaredir. Ayrıca bu villaların net büyüklüğü 212 metrekare olmaktadır. Sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sağlanmaktadır. Araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Sosyal donatılar içerisinde açık yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları ve çeşitli sosyal aktivite alanları bulunmaktadır. Bununla birlikte ferah yeşil alanlara sahiptir.

Hidrofor, su deposu ve merkezi uydu sistemi gibi birçok özelliğe sahiptir. Engelli bireylere uygun yaşam kolaylığı sağlanmaktadır. Villalarda ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca konutlar doğalgazlı ısıtma sistemine sahiptir. Giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Üstelik konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Ankastre mutfak seti, ebeveyn banyosu, duşakabin, küvet ve gömme dolap bulunmaktadır. Kiler alanı, klima, spot aydınlatma ve vestiyer gibi pek çok özellik yer almaktadır. Bunun yanı sıra laminat zemin ve seramik zemin uygulaması yapılmaktadır.

Vadi Tepe Konakları konumu hakkında

Proje, Tekirdağ’ın Süleymanpaşa İlçesi Hürriyet Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Çandarlı İbrahimpaşa caddesi üzerinde merkezi lokasyonda yükselmektedir. Üstelik geniş manzara perspektifine sahip daireler deniz manzarasına hakimdir. Bununla birlikte sahile yakın konumdadır. Ana arterler üzerinde ve çevre yollarına direk bağlantılı bir noktadadır. Namık Kemal Üniversitesi ve NKÜ Araştırma Hastanesine 5 dakika mesafededir. Yeni ve eski Devlet Hastaneleri yolu üzerinde yer almaktadır.

Vadi Tepe Konakları fiyatları ne kadar?

Vadi Tepe Konakları projesinde banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 240 metrekare büyüklüğe sahip 5 artı 1 villa tipindeki konutların fiyatı 5.200.000 TL’den satışa sunulmuştur.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0 (282) 652 58 14 veya 0 (532) 314 02 93 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…