Kategoriler
Proje Haberleri

Vadi Yaşam Beylikdüzü Yeni Evim Kampanyasıyla satışta

Vadi Yaşam Beylikdüzü projesi sınırlı sayıda Yeni Evim Konut Kredi kampanyasına uygun yapısıyla sahiplerini bekliyor. İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi’nde yer alan proje Aykar İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Site içerisinde konumlanan modern blokta toplam 40 adet daire bulunmaktadır. Bu daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Aykar İnşaat imzası taşıyan projede modern yapıda 8 katlı konut bloğu yükselmektedir. Bu blokta ise toplam 40 adet daire yer almaktadır. Bu daireler 2 artı 1, 3 artı 1 ve 4 artı 1 konut tiplerinden oluşmaktadır. Satışa sunulan 2 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 120 metrekaredir. 3 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 147 metrekaredir. Ayrıca 4 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 234 metrekare olmaktadır. Güvenliği sağlamak adına, sitede 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti sunulmaktadır. Her daireye en az 1 araçlık kapalı otopark alanı tahsis edilmiştir. Aynı zamanda sitede asansör, hidrofor, jeneratör, su deposu, uydu ve yangın merdiveni gibi birçok özellik mevcuttur.

Konutlar arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı da yapılmıştır. Isıtma sistemi olarak pay ölçerli merkezi sistem kullanılmaktadır. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte her konutta görüntülü diafon sistemi bulunmaktadır. Mutfakta, ankastre mutfak seti mevcuttur ve yatak odasında giyinme odası ve ebeveyn banyosu bulunmaktadır. Banyoların içerisinde Hilton lavabo ve duşakabin yer almaktadır. Konutlarda parke zemin ve seramik zemin kullanılmaktadır. Üstelik, ışıklandırma olarak spot aydınlatmalar tercih edilmiştir. Gömme dolap, klima ve vestiyer gibi ek özellikler de mevcuttur.

Vadi Yaşam Beylikdüzü konumu hakkında

İstanbul’un Beylikdüzü İlçesi’nde yer alan proje Adnan Kahveci Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Üstelik bu konutlar park ve yeşil alan manzarasına sahiptir. Muhitinde alışveriş merkezi, eğlence merkezi, market, semt pazarı ve spor salonu bulunmaktadır. Bunun yanı sıra hastane, sağlık ocağı ve eczane gibi sağlık kurumları mevcuttur.

Vadi Yaşam Beylikdüzü fiyatları ne kadardır?

Vadi Yaşam Beylikdüzü projesinde sınırlı sayıda Yeni Evim Konut Kredi kampanyasına uygun satışlar yapılmaktadır. Brüt 120 metrekare büyüklüğe sahip 2 artı 1 dairelerin fiyatları 5.352.000 TL’den başlamaktadır. Brüt 147 metrekare büyüklüğe sahip 3 artı 1 dairelerin fiyatları 6.180.000 bin TL’den başlamaktadır. Ayrıca brüt 235 metrekare büyüklüğe sahip 4 artı 1 tip dairelerin fiyatları ise 10.240.000 TL’den başlamaktadır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi almak için 0212 441 16 66 veya 0532 068 05 69 telefon numaralarını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…