Kategoriler
Proje Haberleri

Vadipark Residance Samsun’da satışta

Vadipark Residance projesi hem yatırıma hem oturma uygun olarak tasarlanmıştır. Söz konusu konut projesi ruhsat onay aşamasında olup sahiplerini beklemektedir. Projenin konumu Samsun’un Atakum İlçesi’nde yer almaktadır. Ayrıca proje Ulubeyli İnşaat tarafından hayata geçirilmektedir. Proje kapsamında 1 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler bulunmaktadır. Projenin iç ve dış yapısı, konumu ve fiyatları hakkında detaylı bilgi almak için haberimizin devamını inceleyebilirsiniz.

Projenin iç ve dış yapısı hakkında

Ulubeyli İnşaat güvencesi ile tasarlanan proje hem oturuma hem yatırıma uygun olarak alıcılarını bekliyor. Vadipark Residence Atakum projesi kapsamında 6 katlı modern yapıda tek blok yükselmektedir. Bahsi geçen blok içerisinde 1 artı 1 konut tiplerinden oluşan daireler yer almaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin büyüklüğü brüt 65 metrekare ile 70 metrekare arasında değişmektedir. Proje, deprem yönetmeliğine uygun yapıdadır. Söz konusu konut projesi içerisinde 7/24 kamera sistemi ve güvenlik hizmeti yer almaktadır.

Vadipark Residence Samsun konut projesinde araçlarınızı park edebilmeniz için açık ve kapalı otopark alanı mevcuttur. Binada ferah yapıda asansör sistemi de yer almaktadır. Projedeki daireler arası ısı yalıtımı ve ses yalıtımı bulunmaktadır. Ayrıca projede yer alan meskenler yerden ısıtma sistemine sahiptir. Daire giriş kapıları yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Bununla birlikte konutlarda görüntülü diafon sistemi mevcuttur. Projede kullanılan bütün ürünler TSE belgeli olup birinci sınıf marka malzemelerden oluşmaktadır. Zeminler tamamıyla granit olup armatürlerde Artema marka kullanılacaktır.

Vadipark Residance konumu hakkında

Söz konusu konut projesi Samsun İli, Atakum İlçesi, Büyükoyumca Mahallesi’nde inşa edilmektedir. Lokasyonu itibarıyla hareketli bir bölgede bulunmakla birlikte yatırım açısından da yüksek kira getirisi sağlayacaktır. Üstelik konut projesi tramvay yoluna 5 dakika, sahile ise 10 dakika yürüme mesafesinde yer almaktadır.

Vadipark Residance fiyatları ne kadar?

Vadipark Residance projesinde lansmana özel satış avantajları mevcuttur. Banka kredisine uygun satışlar yapılmaktadır. Bununla birlikte daire bedelinin yarısı peşin, kalan tutar tapu tesliminde alınmak üzere ödeme seçeneği de bulunmaktadır. Satışa sunulan 1 artı 1 dairelerin fiyatı 769 bin TL ile 1 milyon 050 bin TL arasında değişmektedir. Ayrıca bahsi geçen projede Aralık 2023 tarihinde anahtar teslim yapılacaktır.

Bu proje hakkında detaylı bilgi için 0(531) 778 32 55 telefon numarasını arayabilirsiniz.

Diğer proje haberleri için tıklayınız…