Kategoriler
Proje Haberleri

Validebağ Konakları örnek dairesi hazır

DAP Yapı firmasının güvencesi ile İstanbul şehrinde hayata geçirilen Validebağ Konakları projesinde birçok fırsat alıcıları bekliyor. Söz konusu olan projede örnek daireler hazır durumda.

Alıcılarına hemen teslim fırsatı sunan proje, kampanya kapsamında alıcılarına birçok kolaylık sağlıyor. Hayallerini Erteleme Türkiye kampanyası kapsamında Validebağ Konakları projesinde bulunan konutlar için yüzde 10 indirim sağlanıyor. Projedeki konutlar için yüzde 5 peşinatın ardından 180 ay vadelendirme imkanı da mevcut. Üçüncü yılda alıcılarına ödeme imkanı sağlayan DAP Yapı, adından söz ettirmeyi başarıyor.

Özellikle az katlı mimarisi ile bulunduğu bölgede adından söz ettiren Validebağ Konakları projesinde altı farklı tipte yer alan dairelerin yanı sıra teras dubleks konutlar da bulunuyor. Projedeki konutlar 1+1’den 6+1’e kadar farklılık gösteriyor. Ek olarak projede 4+1 teras dubleks konutlar da alıcılarına sunulmakta.

Modern mimarisi ile dikkat çeken proje, alanında uzman mimar Sinan Kafadar imzası taşıyan örnek dairesini alıcıların beğenisine sundu.

Alıcılarına ayrıcalıklı bir yaşamın kapılarını aralayan proje konak yaşamını da sunuyor. Şehir merkezinde doğa ile iç içe bir yaşam fırsatı sağlayan projede birçok sosyal aktivite alanı yer alıyor.